Butikový 2i apartmán s loggiou v novostavbe Jégeho Alej

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Jégeho
61.91 m²
8
2
2
nie
úplne prerobený
nie
áno
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
299.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

164794x zobrazená v zozname / 5338x zobrazená detailne / 223x zobrazená detailne tento mesiac

Spoločnosť LEXXUS a.s., exkluzívne ponúka nový moderný a kompletne zariadený 2 izbový apartmán v butikovom prevedení s príjemnou loggiou v atraktívnej novostavbe Jégeho Alej V. Štýlový apartmán sa nachádza na 3. nadzemnom podlaží v jednom z dvoch osem poschodových bytových objektov s bytmi a apartmánmi so súkromnou záhradou vo vnútrobloku a množstvom oddychových zón, ktoré priamo nabádajú k odpočinku a relaxu.

Interiér je vkusne nadčasovo zariadený do posledného detailu pre náročného klienta, ktorý preferuje mestské bývanie s perfektnou vybavenosťou bez potreby ďalších vstupov a investícii. Svojou logickou dispozíciou a veľkorysou obývacou izbou je jednoznačne aktuálnym trendovým riešením ako pre jednotlivca tak pre dvojicu, ktorá vyhľadáva energiu mestského života s výbornou dostupnosťou.

Dispozíciu apartmánu s podlahovou plochou 60,84 m2 tvorí príjemná vstupná hala so šatníkom, komfortná kúpeľňa s vaňou, samostatná spálňa s manželskou posteľou, obývacia izba s kuchynským kútom a veľká loggia s výmerou 4,97 m2. K bytu tiež prislúcha murovaná pivničná kobka 1 m2 na rovnakom podlaží ako apartmán. Možnosť dokúpiť aj garážové státie v podzemnej rezidenčnej garáži od developera projektu spol. Finep. TOPPONUKA

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Bratislave - Ružinov na ulici Jégeho

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Jégeho v Bratislave - Ružinov v cene 299.900,- € je o 20.208 € drahší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Bratislave - Ružinov. Rozloha je o 5 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Bratislave - Ružinov. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 49 dvojizbových bytov v Bratislave - Ružinov. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-GA...

Pozícia realitnej ponuky

299.900,- €
Cena nehnuteľnosti 76.847,- € 395.000,- €
66.88 m²
Celková rozloha 32.47 m² 100.5 m²
61.91 m²
Úžitková plocha 32.47 m² 83 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha66.88 m²
Úžitková plocha61.91 m²
Poschodie2
Počet poschodí8
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Lódžiaáno - 1
Terasanie
Pivnicaáno
Garážnie
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup áno
Orientáciaseverovýchodná
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-GA-423 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny