PRENÁJOM 4i zariadený mezonet.apartmán, BA V., Rusovce, 200 m2

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Spoločnosť LEXXUS a.s. ponúka na prenájom veľkometrážny zariadený 4 izbový mezonet na začiatku mestskej časti Rusovce, Irkutská ulica, BA V., 200 m2, poschodie 2/2, tehla + zateplenie, kolaudácia 2012.

POPIS:
vstupná predsieň, veľkometrážna obývacia izba s LCD obrazovkou a domácim kinom, pracovňa, hosťovské WC s umývadlom, kuchynská linka na mieru so vstavanými spotrebičmi- umývačka riadu, sklokeramická varná doska, elektrická rúra, nerezový digestor,mikrovlnka,kávovar, jedáleň, schodisko.
Na poschodí sa nachádza 3x nepriechodné izby so strešnými oknami, šatník, hlavná kúpeľňa s vaňou a sprchovým kútom, bidet, WC, pračka. Vlastné kúrenie- plynový kotol, prízemie konvektory, na poschodí sa nachádzajú radiátory, klimatizácia.

Byt je presvetlený veľkorozmernými plastovými oknami na prvom podlaží bytu, orientácia bytu na 3 svetové strany, kvalitný štandard, výborné dopravné napojenie do centra mesta, kompletná občianska vybavenosť , v blízkosti lesopark, hrádza a jazero. parkovanie je zabezpečené priamo pred polyfunkčným domom.














TOPPONUKA

Podobné realitné ponuky