PRENÁJOM, krásny 3i byt s predzáhradkou, Majoránová, BA II.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Spoločnosť LEXXUS, a. s., ponúka na prenájom novostavbu krásneho 3-izbového bytu s parkovacím miestom v radovej zástavbe, Vrakuňa - BA II.

Rozloha:
interiér: 70 m2 + 64 m2 exteriér

Charakteristika:
Ideálne pokojné bývanie, ktoré prináša komfort, chvíle oddychu môžete stráviť na terase v krásne upravenej predzáhradke. Obrovskou výhodou je parkovacie státie priamo pred domom.

Dispozícia:
Vstupná chodba, priestranná obývacia izba s výstupom na terasu, kuchyňa so zabudovanými spotrebičmi (chladnička, mraznička, el. rúra, varná doska, mikrovlnná rúra, umývačka riadu), spálňa, detská izba, kúpeľňa s vaňou a WC.
Výstup na upravenú záhradku je z obývacej izby. V záhradke je automatické zavlažovanie. V záhradnom domčeku je k dispozícii kosačka a tiež dostatok miesta na uskladnenie vecí. Na terase je nastaviteľná markíza, ktorá zabezpečí príjemný tieň a kávičku si vychutnáte v pohodlí domova.

Lokalita:
Lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou. Prechádzky si vychutnáte v lesoparku Vrakuňa a milovníci športových aktivít si prídu na svoje na hrádzi pri Malom Dunaji. Určite oceníte blízkosť nákupných centier AVION a IKEA.

Cena prenájmu: 700,- EUR + 100,- EUR (energie)
Cena je vrátane internetu, káblovej TV a parkovacieho státia

TOPPONUKA TOPPONUKA

Podobné realitné ponuky

Prenájom 3 izbový byt, Čiližská ulica, Bratislava II. Vrakuňa
Prenájom 650,- €/mes.
Prenájom 3 izbový byt, Čiližská ulica, Bratislava II. Vrakuňa

POPIS BYTU:Ponúkame na prenájom pekný 3 izbový byt v Bratislava II. Vrakuňa, Čiližská ulica. Nachádza sa v zapletenom panelovom dome na 6/12 poschodí. Výmera je 64 m2, je s lodžiou...

3-izbový byt 64 m2 Bratislava - Vrakuňa / Čiližská
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Prenájom 3 izbový byt, Čiližská ulica, Bratislava II. Vrakuňa 650,- €/mes. 3-izbový byt 64 m2 Bratislava - Vrakuňa
Čiližská
prenájom