LM/Ondrášová-3 podlažný rodinný dom s veľkou záhradou pri Tatralandii

Štát.: Slovensko
Mesto.: Liptovský Mikuláš
Lokalita.: Liptovská Ondrášová
Ulica.: Mišíkova
600 m²
585 m²
3
7
áno - 1 auto
čiastočne prerobený
studňa a vodovod
áno
predaj - Rodinný dom
270.000,- € kompletná cena vrátane provízie, realitného a právneho servisu, vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

266077x zobrazená v zozname / 6066x zobrazená detailne / 451x zobrazená detailne tento mesiac

Nájsť veľký rodinný dom s udržiavaným pozemkom s príjemným posedením a grillom a navyše garážou nebýva vždy jednoduché. My však máme pre Vás zaujímavú ponuku.
Ponúkame na predaj 3 podlažný rodinný dom po čiastočnej rekonštrukcii so 7 izbami a množstvom priestoru, ktorý slúži na uloženie sezónnych či nie často využívaných vecí. Nachádza sa v malebnej mestkej časti LM Liptovská Ondrášová na skok do Liptovského Mikuláša či obľúbenej Tatralandie. Obvodový plášť domu je postavený z kvádra a vnútorné priečky sú tehlové. Chodníky sú z vymývaného betónu. Stavba bola kolaudovaná v roku 1972.
Dom postupne prechádzal rekonštrukciami, na 2. podlažiach sa vymenili plastové okná, taktiež podlahy v dome - PVC a v obývačke a v chodbe sú parkety, bola zrekonštruovaná dolná kúpeľňa a WC, vymenený plynový kotol - 3 roky dozadu, taktiež vyvložkovaný komín z plynového kotla, vymaľovala sa fasáda a prerobila sa strecha - použitá bola škridla zn. Bramac.
Pozemok o veľkosti 585m2 z ktorého 319m2 tvorí udržiavaná záhrada rozčlenená na úžitkovú záhradu, kde je možné vypestovať si rôzne druhy zeleniny a ovocia, oddychovú časť s veľkým dreveným altánkom s posedením a veľkým grillom na príjemné chvíle strávené v rodinnom kruhu, okrasnú časť s kvetinami a kermi. Súčasťou tejto plochy je aj dobudovaná garáž o výmere 24m2, kde pohodlne zaparkujete auto a uschováte záhradné náčinie či pneumatiky. Pred garážou je taktiež priestor, kde pokojne zaparkujete ďaľšie dve autá za bránou. Za garážou bol dobudovaný ešte sklad o výmere 7m2 a nachádza sa tu aj dreváreň, na úschovu dreva do grillu a krbu. Celý pozemok je kompletne oplotený.
Okrem hlavného vchodu do domu bol vytvorený aj druhý vstup, hneď vedľa garáže cez miestnosť, ktorá aktuálne slúži ako ,,pivnica,, dielňou, ale dala by sa prerobiť na ďaľšiu izbu.
Spodok domu tvoria 2 samostatné nepriechodné spálne, kuchyňa spojená so spoločenskou miestnosťou nazývaná ,,slovenská miestosť,, , kde dominantu tvorí krb, predsieň s vchodom na schodisko, prerobená kúpeľňa so sprchovacím kútom a samostané WC. Práve táto časť domu sa využívala investične na prenájom, keďže má aj samostný vstup a je oddelená od zvyšku domu schodiskom.
Obývané bolo 1. pochodie domu, ktoré pozostáva zo vstupnej chodby s prístupom na schodisko na 2. poschodie, priestranná obývačka, 2 samostatné nepriechodné spálne a priestranná kuchyňa s jedálenskou časťou. Veľkým bonusom v tejto kuchyni je veľká komora s výmerou 3m2 na uskladnenie potravín, čím sa plnohodnotne využil celý priestor. Taktiež sa tu nachádza kúpeľňa s toaletou - tá však rekonštruovaná ešte nebola.
Druhé poschodie disponuje okrem 2 samostatných spálni aj 3 úložnými priestormi, ktoré vznikli pod strechou domu. Veľkou výhodou je priestranný balkón s výhľadom na hory. V tejto časti domu sú ešte pôvodné drevenné okná.

Výmery


Prízemie :
dolný vstup / dieľňa - 22,4m2
predsieň 5,8m2
spálňa 14,2m2
izba 12,4m2
slovenská miestnosť/ kuchyňa 12,2m2 + špajza 5,9m2
kúpeľňa 3,8m2
samostané WC 1,2m2

1. poschodie


predsieň 5,8m2
spálňa 14,8m2
obývačka 20,7m2
izba 11,9m2
kuchyňa + komora - 17,8m2

2. poschodie


predsieň 6,8m2
izba 12m2
obývačka 14,5m2
balkón 6m2

Dom je v dobrej kondícii, bez tiarch a k dispozícii ihneď.
Vďaka svojej lukratívnej polohe sa táto nehnuteľnosť stáva okrem trvalého bývania aj skvelou investičnou príležitoťou na prenájom.

Kompletná cena vrátane provízie : 270 000€. V prípade záujmu o obhliadku nás neváhajte kontaktovať na .

Liptovská Ondrášová ako mestská časť Liptovského Mikuláša leží v centrálnej časti Liptovskej kotliny, pri vtoku Jalovčanky do vodnej nádrže Liptovská Mara, má plnú občiansku vybavenosť. Nachádza sa tu Kultúrny dom, pošta, nákupné stredisko, materská škola, ihrisko, reštaurácia, vináreň U muzikantov. 1,5 km vzdialený je Aquapark Tatralandia , Huriccane Factory či kontaktná ZOO. Sú tu zástavky miestnej MHD, k dispozícii sú tri zastávky, na ktorých zastavujú aj prímestské autobusy smerujúce do okolitých obcí, železničná stanica v LM je vzdialená 2km.18 km vzdialené je obľúbené lyžiarske stredisko Jasná a 19 km od domu sa nachádza thermalpark Bešeňová. Nájdete tu aj Evanjelický kostol, Kúriu Adeodata Pongráca, Kúriu Dionýza Pongráca, Pongrácovskú kúriu. Dominantou je aj 100 ročná 18 metrov vysoká lipa.

Naša spoločnosť Domy pre ľudí ponúka kompletné služby spojené s predajom nehnuteľnosti. A to kvalitné právne služby - naše zmluvy sú autorizované a poistené pre prípad spôsobenej škody u advokáta. V prípade záujmu o financovanie nehnuteľnosti prostredníctvom hypo Vám zabezpečíme hypoporadenstvo u našich špecialistov. Ak sa rozhodnete financovať hypotéku prostredníctvom nás, uhradíme za Vás znalecký posudok, návrh na vklad záložného práva a návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností. Zabezpečujeme a sprocesujeme kompletný realitný servis - sme s Vami od prvej obhliadky až po odovzdanie nehnuteľnosti.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Liptovskej Ondrášovej na ulici Mišíkova

Inzerovaný rodinný dom na ulici Mišíkova v Liptovskej Ondrášovej v cene 270.000,- € je o 5.714.994 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Liptovskej Ondrášovej. Rozloha je o 288 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Liptovskej Ondrášovej.

Pozícia realitnej ponuky

270.000,- €
Cena nehnuteľnosti 33.900,- € 750.000,- €
585 m²
Rozloha pozemku 44 m² 1643 m²
266 m²
Zastavaná plocha 60 m² 381 m²
600 m²
Úžitková plocha 1 m² 600 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku585 m²
Zastavaná plocha266 m²
Úžitková plocha600 m²
Počet poschodí3
Počet izieb7
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetwifi
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno
Lódžianie
Terasaáno
Pivnicanie
Garážáno - 1 auto
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektnie
Strechapo rekonštrukcii
Krbáno
Klimatizácianie
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-JN-685260 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny