–LUČENEC, POZORNE SI PREČÍTAJTE!!!!

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj POZORUHODNÚ NEHNUTEĽNOSŤ – ZA SKVELÚ CENU, postavenú v roku 2007, nachádzajúcu sa na výpadovke z centra mesta Lučenec. Uvedený objekt má momentálne oficiálny status „rodinný dom“ takže kúpa aj na hypotekárny úver nie je problém. Taktiež nie je problémom tento status zmeniť na podnikateľské účely podľa vlastného uváženia. Aj keď je stavba vedená momentálne ako rodinný dom, situačne nebol menený a tak priestory ostali zachované podľa pôvodného ponikateľského zámeru- vedenie reštaurácie a spĺňa všetky prísne normy HACCP . (HACCP uvedené v Potravinovom kódexe Slovenskej republiky " Zásady správnej výrobnej praxe". Konkrétne je definované vo Výnose MP SR a MZ SR č. 557/1998 – 100 v znení neskorších predpisov, a to v 2. Časť – ôsma hlava, § 251 – § 260.) Výmera pozemku je 1524 m2,pôdorys uvedenej budovy je 580 m2.
Do nehnuteľnosti je bezbariérový vstup z východnej strany prechodom cez veľkú chodbu, v ktorej sa nachádzajú dámske WC, pánske WC, WC pre telesne postihnutých, miestnosť na upratovanie. Vľavo sa vchádza do krásnej priestrannej spoločenskej miestnosti s krbom o veľkosti 16mx12,50m, do ktorej sú dva vstupy z kuchyne, ktorá sa člení na umývaciu časť, rozvod vody Darling, chladiaca miestnosť, lapač tukov, ktorý je napojený do biologickej čističky odpadových vôd následne vypúšťanej do Ipeľského potoka. Z kuchyne, kde je aj pec na pečenie pizze, sa ide do chodby, v ktorej sa nachádza 5 skladov, šatňa pre zamestnancov s WC, sprchou a umývadlom, vstup do bytovej jednotky (6mx4m) s kúpeľňou 6x1,5 m a východ von na rampu, kde sa nachádza aj kotolňa s 50kwkondenzačným kotlom Vaillant na ohrev teplej vody. Oproti kotolne je sklad na zeleninu. Pozemok tiahnuci sa okolo Ipeľského potoka, dáva široké možnosti využitie, či už ako doplnkové parkovisko, ak by parkovisko pred nehnuteľnosťou bolo nedostačujúce, alebo relaxačné posedenie na čerstvom vzduchu, za čarovného žblnkotu Ipeľského potoka.

Cena nehnuteľnosti aj s pozemkom je 130 000.- EUR

Výhody:
- minimálne náklady na obnovu prevádzky
- výhodná poloha, keďže v okolí nehnuteľnosti je dostatočné množstvo drobných živnostníkov, zamestnávajúcich mnoho zamestnancov
- dom v skvelom stave
- potôčik za záhradou
-možnosť regulovať náklady na prevádzku aj využívaním vlastnej studne na úžitkové účely vo WC
-využívanie zbytkového tepla z pece pri pečení pizze, odvádzané potrubím do spoločenskej miestnosti s krbom.

KONTAKT na makléra:
Marcela Tokárová


EKOREAL realitná kancelária Banská Bystrica

Servis realitnej kancelárie zahŕňa:
1. Kompletný právny servis pri predaji nehnuteľnosti, vrátane dohodnutia podmienok a vypracovania zmluvy o budúcej kúpnej zmluve, kúpnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra nehnuteľností.
2. Notárske poplatky pri overovaní podpisov.
3. Kolkové známky pri podaní návrhu na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností.
4. Pre-scoring minimálne u 3 hypotekárnych bánk do 48 hodín pred zložením zálohy, kompletné hypotekárne poradenstvo a výber hypotéky presne podľa Vašich možností.

Podobné realitné ponuky - Hotely a penzióny, Lučenec