LUKRATÍVNY stavebný pozemok Prešov, krásny výhľad

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prešov
Lokalita.: Prešov
1380 m²
studňa
230/400V
áno
predaj - Pozemky - bývanie
285.000,- €
206,52 €/m2 vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

42293x zobrazená v zozname / 3461x zobrazená detailne / 193x zobrazená detailne tento mesiac

Impulz Real s.r.o. a Ing. Oľga Sabolová Vám ponúka na predaj pozemok o výmere 1380 m2 v lukratívnej okrajovej časti mesta Prešov. Ide o krásny pozemok pod lesom, s úžasným výhľadom v tichom prostredí. Pozemok je vhodný na výstavbu rodinného domu alebo ako investícia. Šírka pozemku cca 30m, dĺžka cca 47m. Možnosť rozdeliť na dve časti. Na pozemku sú dostupné všetky inžinierske siete a studňa. Pozemok je mierne svahovitý a nachádza sa v zastavanej časti. Viac informácii o ponúkanej nehnuteľnosti sa dozviete na obhliadke.

Cena nami ponúkanej nehnuteľnosti je vrátane provízie ako aj komplexných služieb spojených s Vaším novým bývaním. V sprostredkovateľskej provízii je zahrnutý kompletný právny servis firemným právnikom pozostávajúci z prípravy všetkých zmluvných dokumentov potrebných k prevodu vlastníckeho práva, ako aj právneho poradenstva. Samozrejmosťou našej spoločnosti je zabezpečenie znaleckého posudku a kompletnej dokumentácie k nehnuteľnosti. Tešíme sa na spoluprácu.
Obhliadku tejto nehnuteľnosti s bližšími informáciami Vám osobne zabezpečí certifikovaný maklér NARKS: Ing. Oľga Sabolová ,

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie v Prešove

Rozloha pozemku na bývanie 1380 m2 je o 885 metrov menšia ako je priemerná rozloha pozemku na bývanie v Prešove. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 pozemku na bývanie v Prešove. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421918.., uveďte číslo ponuky ZR-00...

Pozícia realitnej ponuky

285.000,- €
Cena nehnuteľnosti 195,- € 400.000,- €
1380 m²
Rozloha pozemku 324 m² 21698 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1380 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodastudňa
El. napätie230/400V
Kanalizáciaáno
Orientáciajuhozápadná
Terénmierny svah

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-009-76 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny