Luxusná 4 izb. vila pod Slavínom, 420m2 +1.000m2 pozemok, 2 garáž,BAI.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Luxusne-reality.sk ponúkajú na predaj nádhernú 4 izbovú vilu v krásnom prostredí Horského parku s panoramatickým výhľadom na Staré mesto, Slavín a Horský park.

Úžitková plocha je 420 m2 + strešná terasa 154 m2, zastavaná plocha 240 m2 . Vila pozostáva z prízemia a 2 nadzemných podlaží.
Parkovanie je zabezpečené v priestrannej garáži pre 2 autá a ďalšie 3 parkovacie miesta na pozemku pred vilou.
Dom sa predáva v stave holodomu, dokončené sú len kúpeľne. Architektonicky je celý dom navrhnutý tak, aby ponúkal maximálnu možnú mieru
oddychu v spojení s oázou ticha a pokoja.

Novostavba sa nachádza na pozemku o výmere 1 071 m2 so všetkými IS. Pozemok je situovaný v Horskom parku - oáze zelene a kyslíka Bratislavy.
Veľkou výhodou je uzavretý areál s vlastnou prístupovou komunikáciou. Vstup je chránený súkromnou bránou na diaľkové i telefónne ovládanie.

Dispozičné riešenie :

Prízemie - vstupná hala, šatník, chodba, samostatná toaleta, pracovňa, kúpeľňa s toaletou, obývacia izba prepojená s jedálenskou časťou a kuchyňou, práčovňa, technická miestnosť a schodisko. V obývačke trojstranný sklenený krb , ktorý odčerpáva kyslík nie z domu ale z exteriéru.

1.NP
. - chodba, 3 spálne, každá disponuje s vlastnou kúpeľňou s toaletou a balkónom. Dve izby majú samostatné šatníky. Všetky izby majú pekný výhľad na údolie.
Klimatízované.

2.NP. - chodba, samostatná toaleta, sklad, veľká terasa.

Táfo terasa s panoramatickým výhľadom na Bratislavu a Horský park poskytuje maximálne súkromie pri relaxovaní, kúpaní, opaľovaní a grilovaní.

V jednej časti je umiestnená priestranná vírivka pre 6 ľudí, druhá časť j'e určená na posedenie s priateľmi a rodinou pri grilovaní. Možnosť zabudovania kuchynskej linky, priestor pre chladničku, privedená voda aj elektrické rozvody, zásuvky, kabeláž pre TV.
Chvíle relaxu a odpočinku na tejto terase umocní nádherný výhľad na celé údolie Horského parku, Slavín, Staré Mesto.

Vybavenie:

Tehla, hliníkové okná poslednej generácie s trojsklom a systémom proti zaroseniu, exteriérové elektrické žalúzie, vchodové protipožiarne dvere s trojbodovým bezpečnostným biozámkom ( na odtlačok prsta), klimatizovaná obývačka a všetky spálne, plynové podlahové kúrenie s nastavením teploty pre každú miestnosť zvlášť, štrukturovaná kabeláž, spúšťací systém prádla do práčovne, stropné podhľady s osvetlením, bezpečnostný alarm systém s vonkajšími kamerami, kúpeľne a záchody kompletne zariadené , záchody Geberit najvyššej úrovne (funkcie: bidet, vyhrievanie,odsávanie...), sprchovacie kúty s hydromasážnymi osvetlenými sprchovacími panelmi, svetelné umývadlové batérie.
V obývacej časti je krb, ktorý neodsáva vzduch z priestoru ale zvonku.
Vo vile je vlastný plynový kotol zn. Buderus. Pozemok je bez záhradných úprav.

Na pozemku je umiestnená podzemná nádrž na uchovávanie zadržanej dažďovej vody s možnosťou na zavlažovanie záhrady.
Pri výstavbe domu sú použité nadštandardné materiály, ktoré uspokoja aj náročného klienta.

Pozemok je oplotený plotom, vstupné brány na diaľkové i telefónne ovládanie.
Príjazdová súkromná cesta je monitorovaná kamerou.

Info o cene Vám poskytneme radi v našej RK.

Kontaktná osoba: Michaela Rokašová, email: .

Podobné realitné ponuky

Vila na ul. Pod Bôrikom na predaj
Predaj Cena v RK
Vila na ul. Pod Bôrikom na predaj

Ulica Pod Bôrikom (Staré Mesto, BA I.) - 4 podlažná rodinná vila s 2 samostatnými bytovými jednotkami kolaudovaná v roku 2001 a situovaná v bratislavskej lokalite Starého Mesta pod...

Vila 750 m2 Bratislava - Staré Mesto / Pod Bôrikom
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Vila na ul. Pod Bôrikom na predaj Cena v RK Vila 750 m2 Bratislava - Staré Mesto
Pod Bôrikom
predaj