Luxusná garsónka NOVOSTAVBA, Agátová ulica, Bratislava IV. Dúbravka

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

POPIS BYTU:
Ponúkame na prenájom peknú luxusnú garsónku v novostavbe, Bratislave IV. Dúbravka, Agátova ulica. Byt má rozlohu 25 m2. Nachádza sa na prízemí / 10 bytového domu s výťahom.
STAV BYTU:
Pozostáva z obývacej časti, ktorej súčasťou je elegantne inštalovaný kuchynský kútik, z haly a kúpeľne s WC. Bočná strana kuchyne tvorí ozdobnú stenu na upevnenie plazma TV a zadná strana má zabudovaný veľkorozmerný šatník s dostatkom úložného priestoru. Kuchynka obsahuje varnú dosku, chladničku a úložné skrinky na riady. Obývacia časť je krásne presvetlená veľkorozmerným oknom, ktoré je vybavené mliečnou fóliou kvôli súkromiu. Okno je plastové s izolačným dvojsklom opatrené vonkajšími žalúziami, ktoré sa dajú elektronicky ovládať. Obývacia časť je zariadená moderným nábytkom a ma novú laminátovú podlahu. Z kuchynského kútika je vstup do haly, kde je umiestnená pračka, vešiaková skriňa. Z haly je vstup do kúpelne, kde je sprchovací kút, WC a umývadlo. Vykurovanie a ohrev vody je na elektrinu.
Byt je voľný ihneď.
Cena nájmu je 325,€ s energiami
PLATBY:
Depozit - 325,- €, nájom - 325,- €, provízia RK - 300,- €.
LOKALITA:
Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (obchody, služby, reštaurácie, kaviarne, škola, škôlka, sieť MHD). V tesnej blízkosti je nákupné centrum, pošta , zdravotné strediská, športoviská. Blízkosť lesa ponúka na príjemne strávený čas v prírode.
Vďaka týmto výhodám patrí medzi obľúbené lokality na život v Bratislave.

Podobné realitné ponuky