Luxusná, kompletne zariadená a vybavená VILA s veľkým pozemkom Trstice

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

POPIS PONÚKANEJ NEHNUTEĽNOSTI:

POZOR !!! Zľava na cene !!!

Možná výmena za byt v Bratislave !!!

Ponúkame Vám na predaj – Novostavbu kompletne zariadenej a plne vybavenej Luxusnej VILY v Trsticiach, v okrese Galanta. Dom je situovaný v tichej časti obce, avšak na 5 minút chôdze od miestnych supermarketov a centra obce.
Okresné mestá Galanta, Dunajská Streda aj Šaľa sú od Trstíc vzdialené do 20 min. autom. Od Bratislavy je obec vzdialená 70 km. Okolie Trstíc je vybavené vymoženosťami pre relax aj pre aktívny odpočinok. Keďže obec leží pri rieke Malý Dunaj, je tu možnosť prechádzok v okolitých lesoch, vybudované cyklistické chodníky vedú až do Dunajskej Stredy, alebo druhým smerom do Maďarska. V 20 kilometrovom okolí obce sa nachádzajú až 4 termálne kúpaliská s liečivou vodou: 5 km od obce je termálne kúpalisko v Topoľníkoch, 20 km od Trstíc sa nachádza termálne kúpalisko Diakovce, ako aj Thermal Corvinus Veľký Meder a Thermalpark Dunajská Streda.
Rodinný dom je možné využiť buď na víkendové pobyty, alebo na trvalé bývanie. Dom je postavený na 10,7 árovom pozemku. Zastavaná plocha rodinného domu je 200 m2 s obytným podkrovím. Od ulice je vzdialený 20 metrov. Prístupovú cestu od brány k domu na oboch stranách lemuje park s okrasnými kríkmi a stromami. Zavlažovací systém je plne automatický.
Okrem hlavnej budovy sa na pozemku nachádza aj garáž, letná kuchyňa, spoločenská miestnosť s posedením a krbom, a krytá relaxačná zóna s kombinovanou saunou pre 8 osôb, jacuzzi a fitness strojmi. Za rodinným domom sa nachádza krytý vykurovaný bazén s morskou vodou s rozmermi 6 x 3 m. Pri bazéne sa nachádza príjemné vonkajšie posedenie.
Garáž je vhodná na zaparkovanie pre 1 osobné motorové vozidlo, no pred garážou popri rodinnom dome je možné zaparkovať ďalšie 2-3 osobné autá. Toto státie je tiež prekryté.
Sauna je kombinovaná fínska a infra sauna so stenou z himalájskej soli. Značka saunovej pece: Harvia.
Dom je zateplený, plne klimatizovaný, vykurovanie je na plyn. Celý vonkajší priestor je zabezpečený kamerovým systémom. Oplotenie okolo celého pozemku je murované z okrasných betónových tvárnic. Vstupná brána aj brána do garáže funguje na diaľkové ovládanie.
Zariadenie a vybavenie je prevedené vo vysokej kvalite. Kuchyne sú kompletne vybavené so spotrebičmi. V dome ostáva kompletná Biela a Čierna technika. Všetko zariadenie a vybavenie ostáva vo Vile ako BONUS - ZDARMA !!!

Dispozičné riešenie – Na prízemí domu sa nachádza kuchyňa s jedálňou a obývačkou, spálňa a 2 hosťovské alebo detské izby. Okrem toho je tu predná aj zadná vstupná hala, chodba, kúpeľňa, WC, technická miestnosť a komora. V podkroví sa nachádza jedna veľká miestnosť (cca. 150 m2), kúpeľňa s WC a šatník.
Rodinný dom aj vedľajšie budovy a priestory sa predávajú plne zariadené – s kompletným nábytkom aj elektrickými spotrebičmi.

Lokalita – Veľmi kľudná časť obce s Kompletnou Občianskou Vybavenosťou. V regióne je veľmi dobrá zamestnanosť. Veľmi dobrá dostupnosť do Trnavy, Nitry a Bratťislavy.

Cena -- 224.999,- € + Dohoda na cene ISTÁ !!!

V cene je zahrnutý kompletný realitný aj právny servis.

Bližšie informácie na t.č.:

V prípade záujmu vám vieme zabezpečiť výhodný hypotekárny úver a poistenie.

Sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA.

Podobné realitné ponuky - Vila, Galanta