Luxusná rodinná vila pod lesoparkom Brezina v Trenčíne

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

RADO Reality ponúka exkluzívny predaj nádhernej, terasovitej luxusnej vily zasadenej v lone prírody, vhodnej pre náročných klientov v lukratívnej časti Trenčína.

Táto vila sa nachádza v Trenčíne na Kukučínovej ulici, v pokojnom, tichom prostredí v lokalite s nadštandardnými nehnuteľnosťami. Bola postavená v roku 2004. Jej dominantu tvorí masívne drevené dvojramenné schodisko z dubového dreva, ktorého dve ramená ústia do slnečnej galérie druhého nadzemného podlažia. V celej vile sa nachádzajú luxusné prvky z najkvalitnejších materiálov ako kuchyňa z čerešňového dreva, štýlový, na mieru vyrobený nábytok z tisového dreva a lustre z alabastru. Vila je spojením luxusu a prestíže, ktoré dodáva tejto nehnuteľnosti punc jedinečnosti.

Vila sa rozkladá na pozemku s rozlohou 3 129 m2 s Juhovýchodnou orientáciou, na ktorom sa nachádza udržiavaná parková záhrada terasovitého charakteru s romantickým dreveným mostíkom. Skladá sa z 1 podzemného podlažia a 3 nadzemných. Súčasťou vily je interiérový osobný výťah, bazén, súkromný wellness, kozub s uzatvoreným ohniskom, zimná záhrada, garáž s 3 bránami na elektrické diaľkové ovládanie s kapacitou pre 5 áut, rozľahlá terasa s vonkajším krbom, dva balkóny a podzemná vínna pivnica.

Úžitková plocha domu: 974 m2
Počet miestností: 8 izieb
Počet kúpeľní: 5
Počet šatníkov: 5
Počet kuchýň: 2
Počet technických miestností: 2 + sklad + práčovňa

Výhody vily:

- Luxusné bývanie v bohato priestorovo riešenom interiéri s výťahom
- Súkromné wellness – fitness, bazén, sauna
- Podzemná vínna pivnica
- Lukratívna lokalita, blízkosť prírody a centra mesta
- Kamerový systém na pozemku
- Diaľkové ovládanie svietidiel, žalúzií, solárne kolektory
- Systém vyhrievania rín a príjazdovej plochy do garáže
- Domáca vodáreň a pod.

Virtuálna prehliadka nehnuteľnosti na vyžiadanie RK.

Radovan Pavlík
Váš realitný poradca
RADO Reality Group, s.r.o.
M |

Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Podobné realitné ponuky