Luxusná tehlová garsónka, Košice - Sever, Letná

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj kompletne zrekonštruovanú a zariadenú tehlovú garsónku OV v lokalite Košice –Severné Mesto, Letná ulica s úžitkovou plochou 15m2. Nachádza sa na 4/4poschodí bez výťahu s orientáciou na východ do dvora. Nová luxusná, kompletná rekonštrukcia. Podlaha :kvalitné drevené parkety. Steny: nové omietky, sadrokartónové podhľady s LED osvetlením. Okná: plastové. Vybavenie kúpeľné : kvalitný taliansky obklad, murované jadro, sprchovací kút s termohlavicou , umývadlo so skrinkou ,zrkadlo ,WC Geberit. Byt: vstavaný drevený nábytok vyrobený na mieru s dostatočným úložným priestorom, rozťahovacia sedacia zostava, police, konferenčný stolík, LED televízor. Zabezpečenie: bezpečnostné vchodové dvere. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka vyrobená na mieru ,sklokeramická varná doska, zabudovaná práčka, chladnička. Menené rozvody : voda, odpad, elektroinštalácia, internetové pripojenie, nové radiátory. Kúrenie: centrálne. Konštrukcia: tehlová. Stav objektu: byt po kompletnej novej luxusnej rekonštrukcii so zariadením a vybavením.

Výhody : Byt má v rámci mesta výbornú polohu a je vhodný ako investícia na prenájom. Nízke mesačné náklady okolo 45,-Eur. Kompletná občianska vybavenosť: Technická univerzita, Malá Praha, internát Božený Nemcovej, detské ihrisko, Amfiteáter, Slovnaft, Sociálna poisťovňa, škola ,škôlka, MHD, banky, pošta. Kontakt:

Podobné realitné ponuky

KH-618, Garsónka, Košice – Sever, ul. Čárskeho
Predaj 78.000,- €
KH-618, Garsónka, Košice – Sever, ul. Čárskeho

Impulz Real s.r.o. Vám ponúka na predaj garsónku v Košiciach na ulici Čárskeho. Garsónka sa nachádza na zvýšenom prízemí a má výmeru 20m2. Garsónka je v osobnom vlastníctve...

Garsónka 20 m2 Košice - mestská časť Sever / Čárskeho
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
KH-618, Garsónka, Košice – Sever, ul. Čárskeho 78.000,- € Garsónka 20 m2 Košice - mestská časť Sever
Čárskeho
predaj