Luxusná usadlosť s kompletnou vybavenosťou 150 km od Bratislavy

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

- usadlosť sa nachádza cca 4 km od Žarnovice v zastavanom území s výborným napojením na diaľnicu (3 km)
- nachádza sa v susedstve chránenej krajinnej oblasti Vtáčnik
- malebné a podhorské prostredie a krásna príroda v okolí domu
- najväčší zdroj vody na SR
- vybudovaná vŕtaná studňa od 53-67 m
- v dome sú 2 priestranné obývačky, 4 spálne, 3 toalety, sprcha, letná záhrada s masážnou vaňou
- vedľa domu garáž pre 3 autá, nad garážou hosťovský apartmán - kuchyňa, obývačka, spálňa, sprcha, toaleta, oproti garáže je tzv. veľká pajta plus príprava na welnes
- oproti domu je vínny pivnica interiér vyložený kameňom

Rodinný dom s obytným podkrovím a veľkorysým dispozičným riešením vo vysokom štandarde sa nachádza 150 km od hlavného mesta SR Bratislava s vynikajúcim diaľničným napojením (len 3 km). Dom bol postavený v roku 2009 z kvalitných materiálov. Na prvom podlaží sa nachádza vstupné zádverie, veľká halová obývačka s kuchynskou časťou, chodba, komora, schodisko, šatník, toaleta, veľká kúpeľňa so saunou a kotolňa so samostatným vstupom z dvora.

Základy domu zo zadnej strany sú do výšky 300 cm a z prednej časti domu do výšky 100 cm z betónových debniacich tvaroviek Premac. Obvodové múry domu sú z brúseného tehlobloku hrúbky 45 cm s vonkajším nadštandardným obkladom z prírodného dreva hrúbky 5 cm dovezeného z Rakúska (s impregnačným náterom zn. belinka) doplnené tepelnou izoláciou z minerálnej vlny 3 cm - sendvičová konštrukcia. Priečky sú murované z tehloblokových tvárnic. Vnútorné omietky sú dvojvrstvové vápenné štukové. Interiérové podlahy sú kombináciou drevených dlážok a obkladových dosák z prírodnej žuly. Stropy sú drevené trámové, schodisko z dubového dreva, interiérové dvere z prírodného masívu, vonkajšie dvere plné alebo zasklenné z euro profilov s izolačným dvojsklom. Okná domu sú drevené z europrofilov rastrované s izolačným dvojsklom. Rozvody vody sú zrealizované z pozinkovaného potrubia studenej a teplej, zdrojom teplej vody je zásobníkový ohrievač teplej vody. Rozvody kanalizácie sú plastové vrátane horizontálnych v podkladnom betóne. Ústredné vykurovanie je teplovodné prostredníctvom doskových radiátorov pomocou splynovacieho kotla na tuhé palivo VIGAS, ktorý vykuruje všetky budovy. V dome na prízemí je elektrická vyhrievaná podlaha.
V obývacom priestore sa nachádza nadštandardný krb s keramickou pieckou, kuchynská linka je z prírodného dreva (dĺžka 7 m) s kamenným drezom, sporákom s keramickou platňou, odsávačom pár, zabudovaným košom, nerezovým digestorom a so zabudovanou umývačkou riadu a chladničkou. Kúpeľňa je vybavená veľkou akrylátovou vaňou, murovanou sprchou s hydromasážnym pultom, dve umývadlá, sauna.

Poschodie sa dispozične člení na veľkú halu so schodiskom, 3 izby, spálňu, kúpeľňu s toaletou a šatník. Strecha je sedlová, strešné okná zn. Velux. použitá krytina zn. Tondach, izolácia 24 cm. Zastavaná plocha domu predstavuje 193,06 m².

Luxusná a priestorovo náročná garáž pre tri autá bola taktiež postavená v roku 2009. Zastavaná plocha predstavuje 73,58 m². Z garáže vedú drevené schody do podkrovia - kde je vybudovaný jednoizbový byt s kompletnou vybavenosťou určený ako hosťovský apartmán. Na dvore je vybudovaná oddychová terasa s posedením 4,5 m x 5,9 m.

Dom prízemie 193,06 m²
Dom poschodie 66,92 m²
Apartmán nad garážou 47 m²
Garáž pre 3 autá 73,58 m²
Wellness a oddychová časť 212 m²
Vínna pivnica 46 m²

Nehnuteľnosť je napojená na elektriku, vodu z centrálneho zdroja (53 m vrt), odkanalizovaná do čističky odpadových vôd. V prípade záujmu o rozšírenie a zväčšenie pozemku nás neváhajte kontaktovať.

V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať .









Podobné realitné ponuky