Luxusná vila na predaj Marianka, Panský les.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

REB - REAL PARTNERS ponúka exkluzívne na predaj luxusnú vilu v obci Marianka, v privátnej zóne Panský les.


Vila sa nachádza na veľkom pozemku priamo pod lesom o výmere 5 393 m2, má 2 podlažia, 6 obytných miestností, interiérový bazén s wellness. Celková plocha vily je 790 m2, z toho čistá obytná plocha je 437 m2.
V dolnej časti pozemku sa nachádzajú garáže na 2 autá a priamo pod domom sa nachádza ďaľšia veľká garáž na 2 autá. Vila je podpivničená.

DISPOZÍCIA:

Vstup do vily je buď priamo z garáže alebo hlavným vchodom, ktorým sa vchádza do dennej časti vily, kde sa na nachádza obrovská obývacia miestnosť s krbom, presklennou čelnou stenou s nádherným výhľadom. Z obývacej izby sa vchádza do veľkorysej kuchyne a v zadnej časti je vstup do wellness časti s interiérovým bazénom. Na prízemí domu je aj hosťovská izba a hosťovské WC a sprchovací kút.

Na druhom podlaží sa nachádza nočná časť domu s práčovňou, 3 detskými spálňami, každá má vlastná šatník a hlavnou spálňou s vlastnou kúpelňou a šatníkom. Detské izby majú k dispozícii vlastnú kúpelňu.


ŠTANDARD A VYBAVENIE:

Nosné časti vily sú zo železobetónu, steny z tehly. Vila je samozrejme zateplená. Všade boli použité nadštandardné materiály a technológie.
Okná sú hliníkové, kúrenie je pomocou radiátorov, podlahového kúrenia a krbu. Využíva sa plynový kotol aj solárne panely.
Celú vilu riadi inteligentný systém a je napojená na bezpečnostnú službu.


Pre obhliadku a viac informácií volajte Ing. Martin Ilavský alebo píšte na

Podobné realitné ponuky

Exkluzívna 5i vila s dizajnovou záhradou a vyhrievaným bazénom
Predaj Cena v RK
Exkluzívna 5i vila s dizajnovou záhradou a vyhrievaným bazénom

Occam New Home Vám ponúka exkluzívne na predaj luxusnú 5izbovú vilu s úžitkovou plochou 350 m2, nachádzajúcu sa na pozemku o veľkosti 1407 m2, neďaleko od Bratislavy v obci Stupava...

Vila 1407 m2 Stupava / Nová