LUXUSNÁ VILA s pozemkom 1294m2 pri lese v obci Žitná-Radiša⇒NA PREDAJ

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bánovce nad Bebravou
Lokalita.: Žitná - Radiša
278.51 m²
1294 m²
2
5
áno
verejný vodovod
nie
230/400V
predaj - Vila - Novostavba
349.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

41400x zobrazená v zozname / 2463x zobrazená detailne / 109x zobrazená detailne tento mesiac

*** LUXUSNÁ VILA S GARÁŽOU➕2 TERASY➕PROFESIONÁLNE UPRAVENÁ OKRASNÁ ZÁHRADA ⇒V KRÁSNOM PROSTREDÍ STRÁŽOVSKÝCH VRCHOV ***

!!! FOTKY INTERIÉRU LEN NA VYŽIADANIE V RK !!!


✔ Ak hľadáte skutočný raj na Slovensku a ste milovníkom krásnej prírody, čistého ovzdušia a vody, tak ste na správnej adrese. Naša RK Vám so súhlasom majiteľa ponúka na predaj nádhernú, priam rozprávkovú luxusnú vilu s 2 terasami, garážou, starostlivo udržiavanou okrasnou záhradou na rovinatom a slnečnom pozemkom o celkovej výmere 1294m2. Nehnuteľnosť je situovaná v intraviláne tichej časti obce. Nachádza sa v prostredí s krásnou prírodnou scenériou, v podhorskej obci Žitná-Radiša pri Bánovciach n/B.,
✔Ponúkaná nehnuteľnosť je v OV bez tiarch a bremien. Pozostáva z RD s garážou a rozľahlej okrasnej záhrady s malým murovaným záhradným domčekom umiestneným v zadnej časti. Pozemok je celkovo oplotený, z dvoch strán ohradený betónovým plotom, čo poskytuje dostatok súkromia. K veľmi príjemnej atmosfére veľkou mierou prispieva profesionálne upravená a pravidelne udržiavaná záhrada s automatickým zavlažovacím systémom, s množstvom okrasných drevín a rastlín. Vstup na pozemok je zabezpečený alarmom a videovrátnikom . Prístup k nehnuteľnosti je priamo z obecnej komunikácie.
⁕⁕⁕
✔ OPIS ▶▶▶ Samostatne stojací 5-izbový, 2-podlažný, nepodpivničený rodinný dom-vila so ZP-215m2 a ÚP-cca 279m2 bol skolaudovaný v roku 2017. Pri stavbe bol použitý stavebný materiál kváder a kvalitná strešná krytina zn.BRAMAC. Dom je kompletne zateplený, vybavený hliníkovými oknami s izolačným trojskom zn. SLOVAKTUAL a bezbariérovým vstupom na terasu cez zdvíhacie posuvné dvere (HS portál). Podlahy sú betónové s kombinovanou krytinou (kvalitná plávajúca podlaha s vizuálnymi vlastnosťami masívnej drevenej podlahy v kombinácií s veľkoformátovou keramickou dlažbou). Všetky použité materiály vrátane zariadenia a zabezpečovacieho systému sú nadštandardnej kvality. Vykurovanie je podlahové teplovodné, zabezpečené tepelným čerpadlom s dvomi hlbinnými vrtmi. Dom je napojený na el. energiu 230/400V a obecný vodovod. Odpad je zvedený do ČOV. Obec nie je plynofikovaná.
✔ DISPOZÍCIA ▶▶▶ Vila pozostáva z dvoch obytných podlaží s garážou a 2 terasami. PRÍZEMIE tvorí vstupná chodba s úložným priestorom (vstavaná skriňa), vpravo so vstupom do útulnej kúpeľne. Zo vstupnej chodby sa nám naskytne neodolateľný pohľad do otvoreného priestoru, ktorý tvorí hala s dominantným schodiskom, veľkým krištáľovým lustrom a krásnym kamenným obkladom. V strede haly je umiestnené "sedenie" s výhľadom do všetkých častí domu, ale hlavne na otvorenú galériu, kuchyňu s ostrovčekom a priestrannú obývačku s výstupom na terasu. Pred vstupom do haly po ľavej strane sa nachádza štýlovo zariadená izba s historickým nádychom, ktorá je využívaná ako pracovňa. Vpravo od haly je presvetlená kuchyňa s ostrovčekom, vstavanými spotrebičmi a jedinečným výhľadom do záhrady. Ladená je v príjemných svetlých farbách. Z kuchyne je vstup do komory (slúži ako práčovňa), z komory je možné vstúpiť do garáže s vjazdom z prednej časti domu. Hala je v zadnej časti domu prepojená s otvorenou, priestrannou obývačkou s krbom a vstupom na veľkú terasu s neodolateľným výhľadom na záhradu s lesným pozadím. Nad halou po interiérových schodoch sa dostaneme do otvorenej galérie s jednotlivými vstupmi do troch spálni. Každá z nich disponuje vlastnou kúpeľňou a dve aj vlastným šatníkom. Izby sú taktiež štýlovo zariadené s historickým nádychom, čo vytvára pocit "života na zámku". Skutočný luxus predstavuje najväčšia izba so vstupom na terasu, prepojená posuvnými dverami s priestranným šatníkom, kúpeľňou s vaňou, sprchovacím kútom a toaletou.
⁕⁕⁕
✔ ŽITNÁ-RADIŠA je vzdialená 10 km od mesta Bánovce n/B., od Trenčína cca 40 km, od Bratislavy cca 155 km.Obec stelesňuje predstavu ničím nerušeného bývania so všetkými výhodami a potrebami moderného života. V obklopení Strážovských vrchov máte na dosah nedotknutú prírodu na rozhraní stredného Považia a Hornej Nitry. Neďaleká obec Uhrovec (vzdialená 3 km) ponúka výbornú občiansku vybavenosť vrátane zdravotného strediska, obchodov, základnej a materskej školy, ihriska, kultúrneho domu, pošty atď. Blízke okolie ponúka množstvo turistických chodníkov, historických a kultúrnych pamiatok, ako Uhrovský hrad, kaštieľ zo 16.stor.+ rodný dom Ľ.Štúra a A.Dubčeka v Uhrovci, náučný chodník Striebornica, turist. magistrálu vedúcu z Uhrovca prechádzajúcu hrebeňmi Strážovských vrchov (Rokoš, Čierny vrch) končiac v lyžiarskom stredisku Homôlka. V blízkosti sa nachádza aj lyžiarske stredisko Závada p/Č.vrchom a známe pamätné miesto Jankov vŕšok s horským hotelom.
⁕⁕⁕
MOJE HODNOTENIE ▶▶▶ Otvorený a maximálne presvetlený dom s nadštandardným, štýlovo zariadeným interiérom s modernými prvkami a komfortným vybavením v súčinnosti s priamym vstupom cez bezbariérovú terasu do okrasnej, profesionálne vytvorenej a udržiavanej záhrady, na konci hraničiacej s miestnym potôčikom kúsok od lesa, vytvára neoddeliteľný celok s úžasnou atmosférou a navodzuje tak veľmi príjemný pocit relaxu a pohody. NEDÁ SA OPÍSAŤ, TREBA VIDIEŤ !!!
Pozn. Fotky interiéru len na vyžiadanie !!! V prípade záujmu je možnosť dokúpiť pozemok 1898m2, nachádzajúci sa za potokom, hraničiaci s lesom.

***Ak Vás táto oáza pokoja a oddychu v lone čistej prírody očarila, neváhajte a volajte ▶ >alebo mailujte ▶ ***

Cena: 349.000,-€


Vaše hodnotenie ponuky

Kontaktujte

Jana Botková

Jana Botková

hovorím po slovensky mluvim česky
+421905.. zobraziť +421905515824

PRR reality s.r.o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

PRR reality s.r.o.

SNP 645/18, Bánovce nad Bebravou 957 01

0915.. zobraziť 0915884230 Kontaktný formulár
Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1294 m²
Zastavaná plocha215 m²
Úžitková plocha278.51 m²
Počet poschodí2
Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynnie
KanalizáciaČOV
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - elektrické
Terasaáno - 2
Pivnicanie
Garážáno
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Krbáno
Energetický certifikátA
Predzáhradkaáno
Oknáhliníkové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-116 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny