Luxusný 1 izbový byt Nad Slatinou Streženice

Štát.: Slovensko
Mesto.: Púchov
Lokalita.: Streženice
Ulica.: Nad Slatinou
40 m²
prízemie
1
úplne prerobený
nie
áno
áno
predaj - 1-izbový byt - Novostavba
122.500,- €
Ponúknite vlastnú cenu

107409x zobrazená v zozname / 4029x zobrazená detailne / 251x zobrazená detailne tento mesiac

VAŠE REALITY - realitná kancelária Vám ponúka na predaj kompletne zariadenú novostavbu 1 izbového bytu s výmerou 40 m2. Bytový dom postavený a skolaudovaný v roku 2022 .Nachádza v krásnej lokalite Pod Slatinou v obci Streženice (okres Púchov) , s bezbariérovým prístupom. V novostavbe, na prízemí s vlastným parkovacím miestom a pivničnou kobkou.

Byt ponúkame zariadený kde k dispozícii je nová kuchynská linka na mieru , zo spotrebičov je v linke chladnička s mrazničkou , sklokeramická varná doska, granitový dres s batériou ,predpríprava v kuchynskej linke na elektrickú trúbu a umývačku riadu.Na chodbe veľký roldor na mieru s množstvom odkladacieho priestoru.

Krásne bytové jadro, obklady v medenej farbe , sanita značky Villeroy Boch , oddelené W.C. so systémom Geberit s malým umývadlom priamo v toalete. Žalúzie na oknách ,terasa 6 m2 .Pivnica 4m2

Zabezpečenie bezpečnostnými dverami. Byt pre náročného klienta s vyšším štandardom bývania. Byt sa môže po dohode predávať aj so zariadením.

Mesačné náklady na bývanie 60 Eur 1 osobu



Vykurovanie inteligentný Smart systém ovládaný cez telefon, vlastný kotol na ohrev teplej vody a kúrenie. S termostatom na každú miestnosť v byte.

Tento luxusný byt môže slúžiť aj ako priestor vhodný na podnikanie v oblasti daňového poradenstva, mediátora , e-shop prevádzky, kancelária realitného makléra, finančného poradcu,atď..

Výborné bývanie v blízkosti prírody neďaleko lesa , v blízkosti mesta ocení každý ktorého hlavnou prioritou pri hľadaní nového bývania je lokalita, centrum mesta Púchov 3 min autom.. Dostupnosť na diaľničný privádzač 5min..

Uvedená cena je konečná. Nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa. V cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt. Kontakt: Mária Fursten, tel.: , mail: ID zákazky:180772

Na skoré stretnutie s Vami sa teší náš tím - VAŠE REALITY s.r.o. - člen Realitnej Únie Slovenskej republiky.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 1-izbového bytu v Streženiciach na ulici Nad Slatinou

Pozícia realitnej ponuky

122.500,- €
Cena nehnuteľnosti 42.000,- € 122.500,- €
40 m²
Celková rozloha 35 m² 40 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha40 m²
Poschodieprízemie
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynnie
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné
Balkónnie
Terasaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené zYtong
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Predzáhradkanie
Oknáplastové
Orientáciajužná
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-180772 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny