Luxusný 1 izbový byt vo výbornej lokalite len 5 minút od centra Trnavy

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Biely Kostol
29 m²
5
3
1
áno
predaj - 1-izbový byt - Novostavba
110.000,- € možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

140408x zobrazená v zozname / 4559x zobrazená detailne / 168x zobrazená detailne tento mesiac

TIMA Real Vám ponúka na predaj luxusne a veľmi vkusne zariadený 1-izbový byt vo vyhľadávanej obci Biely Kostol, autom 5 minút od centra mesta Trnava.
Výmera bytu je 29 m2 + 6 m2 balkón. Do bytu sa dostanete cez chodbu, na ktorej je na mieru vyrobená šatníková skriňa z vysokého lesku so sedacím priestorom a zrkadlom. Posuvné sklené dvere Vám otvoria priestor do nádhernej kúpeľne, kde nechýba veľké zrkadlo a výborné osvetlenie. Vaňa je obložená nádherným obkladom, ktorý je použitý aj vo zvyšku bytu s rovnakou luxusnou dlažbou. V kúpeľni tiež nechýba dizajnový radiator, ktorý dodá kúpeľni moderný šmrnc. Je tu tiež priestor pre pračku.
Obývacia izba je spojená s kuchyňou, kde je všetko ladené do bielej vysoko leskej farby, s nádhernými doplnkami, ktoré dotvárajú celý interiér. Posteľ je veľmi šikovno a vkusne oddelená modernými závesmi, kde sú garníže schované do sadrokartónu. Z izby je výstup na balkón, ktorý je pokrytý dlažbou s nádherným výhľadom na Malé Karpaty, za ktoré sa každý večer schováva slnko.
Náklady na byt sú tiež veľmi atraktívne a tvoria sumu do 100€/mesiac.

K bytu prislúcha aj parkovacie státie!


Byt má krásneho moderného ducha, je šikovno a prakticky riešený. Budúci majiteľ si bude určite užívať každý deň v novom domove.
Preto ma neváhajte kontaktovať a získajte čo najskôr obhliadku.
Táto krásna nehnuteľnosť si určite rýchlo nájde svojho nového majiteľa.


Odporúčame využitie balíka služieb ALL INCLUSIVE NAOPAK ktorý je poskytovaný bezplatne. Viac informácií o tejto službe na domovskej stránke prípadne osobne u ktoréhokoľvek z maklérov.

Naša spoločnosť pôsobí na trhu od roku 2004. Poskytujeme služby v oblasti sprostredkovania kúpy, predaja a prenájmu všetkých typov nehnuteľností. Ochotne Vám zabezpečíme dokumenty potrebné pre kataster nehnuteľností, servis pri vybavovaní hypotekárnych úverov, vypracovanie znaleckých posudkov a poistenie nehnuteľnosti prostredníctvom zmluvných partnerov. Naši makléri disponujú odbornými znalosťami, zodpovedným prístupom a preto sú zárukou serióznej, bezpečnej a rýchlej realizácie obchodu.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 1-izbového bytu v Bielom Kostole

Pozícia realitnej ponuky

110.000,- €
Cena nehnuteľnosti 60.900,- € 137.500,- €
29 m²
Celková rozloha 24 m² 50 m²

Kontaktujte

Michaela Hincová

Michaela Hincová

hovorím po slovensky
0911411.. zobraziť 0911 411550

TIMA Real, s.r.o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

TIMA Real, s.r.o.

Hlavná 26/34, Michalská pasáž, Trnava 917 01

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Celková rozloha29 m²
Poschodie3
Počet poschodí5
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné
Balkónáno
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Oknáplastové
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-JS-4 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny