RESERVE! Luxusný 4-izb. mezonet (+3 garáž. st.), novost. Dlhé Diely

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj krásny slnečný a svetlý mezonet v centre Dlhých Dielov na Majerníkovej ul.
Priestranný byt o rozlohe 137,25 m2 sa nachádza na 7.+ 8.posch./8 v 10-roč. tehlovej novostavbe, je orientovaný na J (obývačka s balkónom, 2 izby na poschodí) a S (kuchyňa, 1 vrchná izba). Horné poschodie bytu má do polovice vysoký strop (3,95 m).
Vybavenie bytu: nadštandardná kuchyňa (Hanák) so zabudovanými spotrebičmi Elektrolux (umývačka riadu, rúra s pyrolízou, mikrovlnná rúra, plynový sporák) a granitový drez zn. Franke. Z obývačky je prechod na zasklený balkón (13,5 m2) s panoramatickým výhľadom od rakúskych lesov po hrad.
Interiér bytu ponúka výborné dispozičné riešenie s použitím kvalitných materiálov: masívne bukové schodisko v 7m vysokej chodbe s dvomi oknami, bukové dvere a zárubne Sapeli, rolldoor v 2 izbách, kvalitná sanita, obývačka so sadrokartónovým podhľadom s elektrinou a HDMI, diaľkovo ovládaná vonkajšia roleta v severnej izbe, všade sú vnútorné žaluzie so sieťkami proti hmyzu. Okná sú plastové s pasívnym vetraním. Všetky izby sú klimatizované (Daikin), byt má vlastné kúrenie (kotol/bojler Vaillant).
Na 1.podlaží sa nachádza chodba s posuvnou stenou na prechod do obývačky, kompletne vybavená kuchyňa s menšou špajzou je tiež oddelená posuvnou stenou od obývacej časti.
Na poschodí oproti schodisku je galéria/knižnica. Na chodbe sa nachádza kotolňa s pračkou a policami s veľkým úložným priestorom vďaka vysokému stropu. Kúpeľňa s WC a vaňou, 2 väčšie izby orientované na J a šatník s izbou s vysokým stropom.
Byt je bez ťarchy. Príjemná lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou, tichý uzavretý a udržiavaný dvor aj s vybavením pre deti. K bytu prináležia aj 2 pivničné kobky v suteréne domu. Vchod má dva výťahy (veľký 2,7x1,65m, malý 1,6x1,4m) na priestrannej chodbe priamo oproti bytu. Na poschodí sa nachádzajú ešte dva byty na pavlači za samostatnými dverami.

Možnosť dokúpenia 3 garážových státí na -1. poschodí (cena: 12.000 € / 1státie. Garážové státia sú vedľa seba bez ďalších susediacich státí.

Cena: 320.000 ,- € vrátane provízie pre RK

Pri kúpe alebo predaji Vašej nehnuteľnosti cez našu realitnú kanceláriu Vám v rámci kúpnej ceny poskytneme nielen poradenstvo, ale aj kompletný právny servis s potrebnými náležitosťami:
a) list vlastníctva na právne účely
b) snímka z katastrálnej mapy
c) návrh kúpnej zmluvy alebo zmluvy o budúcej kúpnej zmluve vo forme notárskej zápisnice
d) návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností
e) základný správny poplatok pri podaní návrhu na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností (66 EUR)
f) notárska úschova
g) úradné overenie podpisov predávajúcich na prevodných zmluvách

Podobné realitné ponuky - 4-izbový byt, Bratislava - Karlova Ves

Na predaj krásny 4-izbový byt, Beniakova ul.,81 m², Karlova Ves
Predaj 239.900,- €
Na predaj krásny 4-izbový byt, Beniakova ul.,81 m², Karlova Ves

Číslo ponuky : 189646, Kontakt: Eduard Číž, Telefón : 0910 706 802, E-mail : ciz@vasereality.skAk hľadáte 4-izbový byt po kompletnej rekonštrukcii, byt so 4 samostatnými nepriechodnými izbami, byt do...

4-izbový byt 76 m2 Bratislava - Karlova Ves
4 izbový byt v Karlovej Vsi s krásnym výhľadom
Predaj 258.000,- €
4 izbový byt v Karlovej Vsi s krásnym výhľadom

Ponúkame Vám na predaj 4 izbový byt Bratislava-Karlova Ves, na ulici Segnerova. Plocha: úžitková 84,48m2.Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia. PARAMETRE BYTUByt sa nachádza na 8.poschodie/13. Byt má celkovú...

4-izbový byt 84.48 m2 Bratislava - Karlova Ves / Segnerova
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Na predaj krásny 4-izbový byt, Beniakova ul.,81 m², Karlova Ves 239.900,- € 4-izbový byt 76 m2 Bratislava - Karlova Ves predaj
4 izbový byt v Karlovej Vsi s krásnym výhľadom 258.000,- € 4-izbový byt 84.48 m2 Bratislava - Karlova Ves
Segnerova
predaj