Luxusný 4 izbový byt v centre Piešťan

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na prenájom priestranný, luxusný 4 izbový byt v centre mesta, na Námestí Slobody. Celková výmera podlahovej plochy je 127 m2, plus balkón 4 m2. Dispozične je byt prakticky riešený, pozostáva z priestrannej obývacej miestnosti otvorenej dispozície spolu s jedálenskou časťou a kuchyňou, 3 spální, kúpeľne, oddeleného WC, technickej miestnosti, vstupnej chodby a balkóna. Byt je zariadený v modernom štýle, kompletne vybavený ( chladnička, umývačka riadu, varné centrum, nábytok vo všetkých miestnostiach,...). Orientácia okien je na západnú stranu, spálne na sever. Byt sa nachádza na 2. poschodí v bytovom dome po rekonštrukcii, vykurovanie z vlastného kotla. K bytu prislúcha vlastné parkovacie miesto v nádvorí bytového domu.
Nájomné: 900,- €/mesiac ( vrátane zálohovej platby na energie vo výške 120,- EUR)
Kaucia: 1.800,- EUR
Majiteľ preferuje serióznu klientelu na dlhodobý nájom (minimálna doba je 12 mesiacov), bez malých detí a domácich miláčikov.
Voľný ihneď.

Názor makléra: Priestranný, luxusný, kompletne zariadený mestský byt s vlastným parkingom v úplnom centre mesta, vhodný pre náročnú, solventnú klientelu. Na dosah kaviarne, obchody, obchodné centrum AUPARK 50 m, zastávka autobusu, pešia zóna kúpeľného mesta Piešťany, 200 m od rieky Váhu, Kúpeľného ostrova a jazera Sĺňava so širokými možnosťami rekreačného využitia. Voľný IHNEĎ.
Exkluzívna ponuka, nájdete iba v R1reality. Radi Vám zabezpečíme obhliadku nehnuteľnosti, kontaktujte nás ešte dnes.

R1reality ...rýchla cesta k novému bývaniu.

Podobné realitné ponuky - 4-izbový byt, Piešťany

Prenájom 4 izbový byt s parkovaním, Pod Párovcami Piešťany.
Prenájom 750,- €
Prenájom 4 izbový byt s parkovaním, Pod Párovcami Piešťany.

179615 - Ponúkam na prenájom veľký 4-izbový byt s balkónom o výmere 150m2 v blízkom centre mesta Piešťany, na ulici Pod Párovcami. Nachádza sa na 2. poschodí bytového domu a...

4-izbový byt 150 m2 Piešťany / Pod Párovcami
Prenájom 750,- €
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Prenájom 4 izbový byt s parkovaním, Pod Párovcami Piešťany. 750,- € 4-izbový byt 150 m2 Piešťany
Pod Párovcami
prenájom