Luxusný 5-izb. mezonet 220m2 - Dubnica nad Váhom

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

RADO reality ponúka na predaj luxusný 5 izb. mezonet v novostavbe tehlového bytového domu z roku 2007 v meste Dubnica nad Váhom.

Byt s celkovou podlahovou plochou 222 m2 sa nachádza na 4.poschodí zo štyroch. Orientovaný je na všetky svetové strany.

Vstupom do bytu sa dostaneme priamo do otvoreného priestoru pripraveného na zariadenie kuchyne, jedálne a obývacieho priestoru. Súčasťou kuchyne je aj samostatná špajza. Na prvom podlaží bytu sa tiež nachádza samostatná toaleta, priestranná kúpeľňa s vaňou a dve izby, ktoré môžu slúžiť ako spálňa a pracovňa. Byt má 4 lódžie.
Súčasťou otvoreného priestoru je aj drevené interiérové schodisko, ktorým sa dostaneme na druhé podlažie bytu tvorené veľkorysým priestorom bez priečok, ktorý možno využiť na mnoho spôsobov ako napríklad ateliér, priestor na relax a fitness, hi-fi miestnosť s domácim kinom, galériu s knižnicou, a pod. Na tomto podlaží sa nachádza druhá kúpeľňa s toaletou a ďalšia miestnosť vhodná ako spálňa alebo detská izba.
V okolí bytového domu je kompletná občianska vybavenosť, v blízkosti sa nachádza škola, škôlka, obchodný dom Lidl, Billa,...

Cena 143 000,- eur.

V prípade bližších informacií volajte:
Mgr. Daniela Dohnanská
Váš realitný poradca

RADO Reality Group, s.r.o.



Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Podobné realitné ponuky