Luxusný byt v Čajkove do prenájmu cca 180m2 ( VF - 50 )

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Hľadáte luxusné bývanie v tichom prostredí? V tom prípade Vás zaujme táto naša ponuka. Tento byt sa nachádza 21 km od Mochoviec a 12 km od Levíc časti Družstva Čajkov. Na okolo samá príroda a pokiaľ máte radi kone, máte aj možnosť jazdenia. Byt je orientovaný na juh, takže máte celý deň krásne presvetlený domov.
Byt sa nachádza v zateplenej novostavbe na prvom poschodí. Budova je postavená z kvalitnej tehly. Okná sú, samozrejme, plastové so žalúziami a interiérové dvere z lesklého masívu. Príjemný pobyt Vám zabezpečia dve klimatizácie. Kúrenie je vlastné a veľmi úsporné, keďže časť elektrickej energie sa získava zo solárnych panelov, umiestnených na streche budovy. Dokonalú atmosféru dovršuje kamenný krb v hlavnej obývačke s výraznou červenou koženou sedačkou.
Byt pozostáva z:
4 spální po 2 postele, dve skrine, stôl, kancelárska stolička a pohovka
2 obývačky s pracovňou, ktoré sa môžu využiť aj ako zasadacia miestnosť resp. jedáleň
1 veľká kuchyňa
chodba,
3 toalety,
2 kúpeľne s masážnym sprchovým kútom a vaňou,
1 šatník.
Byt je kompletne zariadený vysokokvalitným dreveným nábytkom a spotrebičmi ako chladnička s mrazničkou, mikrovlnná rúra, varná doska, rúra, digestor, rýchlovarná kanvica, umývačka riadu, televízor, práčka a satelit. Osvetlenie je zabezpečené bodovými svetlami. Podlahy sú pokryté vkusnou lesklou aj matnou dlažbou a v izbách plávajúcimi podlahami.
Parkovanie bezproblémové kdekoľvek v areáli. Je tu aj možnosť pestovania úžitkovej zeleniny priamo pri budove.
Byt má 176,63 m2, náklady na bývanie sú pomerne nízke od 50 do 150 eur. Ponúkame do prenájmu minimálne na rok ideálne pre rodinu.
V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať a dohodneme si obhliadku.

Podobné realitné ponuky