Luxusný byt v Condominium Renaissance

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj luxusný veľkometrážny byt nachádzajúci sa v novom rezidenčnom komplexe Condominium Renaissance. Moderná architektúra komplexu patrí so svojimi jedinečnými prvkami a scenériou okolia medzi najprestížnejšie projekty v tejto lokalite.
Vstupnou halou sa dostávame priamo do centrálnej časti bytu, ktorá rozdeľuje celý priestor na dennú a nočnú časť. Denná časť je tvorená priestrannou obývacou miestnosťou s kuchynskou a jedálenskou časťou a pracovňou. Veľká terasa s južnou slnečnou expozíciou ponúka panoramatický výhľad na Bratislavu a Rakúsko. Nočnú časť bytu tvoria 4 spálne, 2 kúpeľne, toaleta, komora, šatník a balkón. Byt je vybavený nadštandardnými materiálmi a technológiami. K bytu prislúcha pivnica a dve parkovacie státia v podzemnej garáži.
Projekt Condominium Renaissance je situovaný na juhozápadnom svahu nad Devínskou cestou na začiatku mestskej časti Karlova Ves – Dlhé Diely. Vďaka svojej jedinečnej polohe poskytuje projekt očarujúci výhľad na Dunaj a rakúske lesy. Lokalita ponúka dobrú dopravnú dostupnosť, bohatú občiansku vybavenosť a bezprostrednú blízkosť prírody, čo umocňuje výnimočnosť projektu.
Tento moderný byt je predurčený pre náročného klienta, ktorý hľadá vysoký komfort bývania.

Podobné realitné ponuky