Luxusný byt v Condominium Renaissance

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Realitná kancelária RIVERS REAL ESTATE ponúka na predaj luxusný veľkometrážny päťizbový byt nachádzajúci sa v rezidenčnom komplexe Condominium Renaissance. Moderná architektúra komplexu patrí so svojimi jedinečnými prvkami a scenériou okolia medzi najprestížnejšie projekty v tejto lokalite.
Príjemný pocit pri vstupe do bytu vytvára veľkorysý presvetlený priestor. Štýlovo čiastočne zariadený byt sa vyznačuje hladkými líniami. Vstupná hala plynule prechádza do centrálnej časti bytu, ktorá rozdeľuje celý priestor na dennú a nočnú časť. Denná časť je tvorená priestrannou obývacou miestnosťou, ktorá je opticky oddelená od kuchynskej a jedálenskej časti, šatníkom, toaletou, terasou a balkónom. Nočnú časť bytu tvoria štyri spálne, dve kúpeľne s toaletou, práčovňa a balkón. Byt je vybavený nadštandardnými materiálmi a technológiami.
K bytu patrí pivnica. K bytu je možné dokúpiť jedno parkovacie státia v podzemnej garáži za 35.000 € a jedno vonkajšie státie za 15.000 €.
Vkusný dizajn a samotná dispozícia bytu predurčujú tento byt pre náročného klienta, ktorý hľadá vysoký komfort bývania.
Projekt Condominium Renaissance je situovaný na juhozápadnom svahu nad Devínskou cestou na začiatku mestskej časti Karlova Ves – Dlhé Diely. Vďaka svojej jedinečnej polohe poskytuje projekt očarujúci výhľad na Dunaj a rakúske lesy. Lokalita ponúka dobrú dopravnú dostupnosť, bohatú občiansku vybavenosť a bezprostrednú blízkosť prírody, čo umocňuje výnimočnosť projektu.

Podobné realitné ponuky