VÝRAZNÁ ZĽAVA ! OÁZA POKOJA, MOŽNOSŤ VYUŽITIA AKO APARTMÁTY

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

VÝRAZNÁ ZĽAVA !

HORSKÝ HOTEL V RUSTIKÁLNOM ŠTÝLE V LONE PRÍRODY. Ponúkame vám exkluzívne horský hotel v známej rekreačnej oblasti Modra Harmónia v srdci Malých Karpát.

Nádherné prostredie, výborná poloha, jednoduchý prístup, maximálny komfort a všestranné možnosti využitia tohto zariadenia ho robia vyhľadávaným a veľmi lukratívnym.

Toto viacúčelové zariadenie je momentálne využívané predovšetkým na relaxáciu, na firemné školenia a rôzne spoločenské akcie, tiež je tu priestor na využitie aj ako apartmánový komplex. Poskytuje všetko, čo si môže priať aj náročný klient.

Nachádza sa necelých 30 km od Bratislavy na priestrannom pozemku o výmere 5.181 m2.
Zastavaná plocha hotela je 665 m2, celková podlahová plocha je 1.316 m2.

Pôvodný objekt pod názvom ,,Villa Szondra" bol postavený v roku 1930 a časom prešiel niekoľkými prestavbami, rekonštrukciami a modernizáciami. Posledná významná obnova tohto zariadenia bola v roku 2019, kedy získala energetický certifikát typu ,,B".

Hotel je vybavený klimatizáciou, je terasovite postavený do svahu a pozostáva z troch podlaží. K dispozícii je tu kompletne vybavená kuchyňa s príslušenstvom, jedáleň s kapacitou minimálne 24 osôb, veľká (20 osôb) a malá (10 osôb), zasadacia miestnosť, zimná záhrada, 2 x suchá sauna, vírivka - jakuzzi, posilňovňa, štýlová vináreň s krbom, barom a veľkokapacitným grilom, recepcia, kancelárie, skladové priestory, kotolňa, plynomerňa, sociálne zariadenia, garáž, 11 izieb - dvoj, troj a štvorlôžkových, dva samostatné apartmány - dvoj a štvorlôžkové - v každom apartmáne je krb. Mostíkom sa z hlavnej budovy dostanete k samostatnému ,,domčeku" - tvorí ho trojlôžkový apartmán, ktorý je ideálny pre klientov so svojimi štvornohými miláčikmi.
Celková kapacita je 27 lôžok s možnosťou prístelky, t.j. + 5 lôžok.
V rozľahlom areály hotela sa nachádza altánok s lavičkami a ohniskom s roštom na grilovanie, vonkajší krytý bazén vyhrievaný solárnymi kolektormi - s výmerou 56,25 m2 a hĺbkou 1,1 m + strojovňa, šatne, technické miestnosti a sociálne zariadenia, tenisový kurt s príslušenstvom, terasy s vonkajším posedením a parkoviská s kapacitou 11 parkovacích miest.

V prípade záujmu o bližšie informácie, pôdorysy, kompletnú dokumentáciu a ÚPI (v RK) nás kontaktujte.

VIDEO OBHLIADKA - skopírovať link: https://app.cloudpano.com/tours/c-p9jPD3L?sceneId=r5tBMSZpzi

LOKALITA A OKOLIE:
Malé Karpaty sú významnou lokalitou z hľadiska turizmu; predstavujú dôležité turisticko-poznávacie zázemie najmä pre obyvateľov veľkých miest. Prakticky celé horstvo je dostupné bohatou sieťou dobre značkovaných a udržiavaných turistických chodníkov. Hlavným hrebeňom pohoria sa vinie najdôležitejšia červeno značkovaná turistická magistrála – Cesta hrdinov SNP, ktorá v úseku Devín – Mohyla Milana Rastislava Štefánika na Bradle nesie označenie Štefánikova magistrála. Atraktivitu územia znásobuje reťazec hradov ako Devínsky hrad, Pajštún, Ostrý Kameň, Korlátka, Dobrovodský hrad, Čachtický hrad, v čase najväčšej slávy chrániacich dôležitú česko-uhorskú hranicu. Svojimi ruinami tvoria neodmysliteľnú kulisu okolitej krajiny. Nemenej zaujímavé sú mestečká a obce na podhorí so svojimi zachovanými historickými pamiatkami.
Dominantné postavenie v turistike Malých Karpát má pešia turistika. Turistické chodníky sprístupňujú najatraktívnejšie zákutia pohoria; veľmi obľúbené sú vrcholové túry (napr. na najvyšší vrch Záruby, na Vysokú či Vápennú) a diaľkové pochody. Veľmi zaujímavým a z hľadiska objavovania prírodných krás pútavým je prechod hlavným hrebeňom tiahnúceho sa od bratislavského Kamzíka po obec Dobrá Voda. Veľmi hojne sú navštevované hlavné turistické atrakcie pohoria – jaskyňa Driny a hrad Červený Kameň.
Okrem pešej turistiky oblasť Malých Karpát poskytuje aj možnosti kúpania, mototuristiky, cykloturistiky, skalolezenia, lyžovania (napr. Pezinská Baba, Zochova chata) a zimnej turistiky.
Pohorie Malých Karpát je esteticky pôsobivou časťou krajiny západného Slovenska. Svojím prírodovedecky hodnotným územím, význačnými prírodnými útvarmi, vzácnymi rastlinnými a živočíšnymi druhmi a biologickými spoločenstvami, predstavuje významný článok prírodoochranárskeho reťazca Slovenska. Súčasne je významným zdrojom turistického a rekreačného využitia obyvateľov.

CENA: €

V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas!

ID: 8181280

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY s. r. o.
Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.

Podobné realitné ponuky

Investičná príležitosť!!! Krásny penzión s reštauráciou v Limbachu
Predaj Cena v RK
Investičná príležitosť!!! Krásny penzión s reštauráciou v Limbachu

Realitná kancelária LEGACY ponúka formou výhradného zastúpenia majiteľa rekreačné zariadenie - Reštauráciu s penziónom na okraji obce Limbach. Ponuku tvoria dve budovy – Reštaurácia s nadštandardne veľkou kuchyňou, prestrešenou terasou...

Hotely a penzióny 1361 m2 Limbach
Na predaj REŠTAURÁCIA Doma na Babe - VÝHODNÁ KÚPA!!, Pezinok
Predaj Cena v RK
Na predaj REŠTAURÁCIA Doma na Babe - VÝHODNÁ KÚPA!!, Pezinok

JEDINEČNÁ príležitosť - KOMPLEX vhodný na rôzne podnikanie aj s bývaním za SUPER CENU!!, Pezinská Baba.RADO Reality exkluzívne ponúka na predaj jedinečnú nehnuteľnosť na rozľahlom pozemku ako príležitosť na...

Hotely a penzióny 0 m2 Pezinok / Pezinská Baba
Rekreačné zariadenie, lyžiarske centrum Pezinská Baba, plus DOHODA
Predaj 238.000,- €
Rekreačné zariadenie, lyžiarske centrum Pezinská Baba, plus DOHODA

Ponúkame na predaj ubytovacie zariadenie priamo v lyžiarskom stredisku Pezinská Baba, vzdialenéiba 12 km od okresného mesta Pezinok.Stavba je situovaná na hrebeni Malých Karpát vo výške 527 m n.m...

Hotely a penzióny 236 m2 Pezinok / Pezinská Baba
PREDAJ HOTEL v centre Pezinka, 1877m2, Národná kultúrna pamiatka
Predaj 1.500.000,- €
PREDAJ HOTEL v centre Pezinka, 1877m2, Národná kultúrna pamiatka

Predtým ako si pozriete foto-galériu skopírujte si nasledujúce linky a pozrite si 3D virtuálnu prehliadku: Hotelová časť: https://go.tureality.sk/hotelová_časťByt: https://go.tureality.sk/_bytĽavé krídlo: https://go.tureality.sk/ľavé_krídloalebo video: https://youtu.be/tWAnCinGZ6ETUreality...

Hotely a penzióny 1877 m2 Pezinok
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Investičná príležitosť!!! Krásny penzión s reštauráciou v Limbachu Cena v RK Hotely a penzióny 1361 m2 Limbach predaj
Na predaj REŠTAURÁCIA Doma na Babe - VÝHODNÁ KÚPA!!, Pezinok Cena v RK Hotely a penzióny 0 m2 Pezinok
Pezinská Baba
predaj
Rekreačné zariadenie, lyžiarske centrum Pezinská Baba, plus DOHODA 238.000,- € Hotely a penzióny 236 m2 Pezinok
Pezinská Baba
predaj
PREDAJ HOTEL v centre Pezinka, 1877m2, Národná kultúrna pamiatka 1.500.000,- € Hotely a penzióny 1877 m2 Pezinok predaj