Luxusný jedinečný apartmán s nadčasovým dizajnom priamo na pláži. NCYP

Štát.: Cyprus
Mesto.: Agia Eirini
Lokalita.:
108 m²
2
2
2
úplne prerobený
áno
predaj - Rekreačný apartmán - Novostavba
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

119067x zobrazená v zozname / 2843x zobrazená detailne / 75x zobrazená detailne tento mesiac

EXKLUZIVNE ZASTUPENIE PRE Slovensky trh.Náš najnovší exkluzívny projekt sa stavia na pláži na severozápadnom pobreží Trikomo, v blízkosti hradu Kantara. Poskytuje úchvatný panoramatický výhľad na more a pohoria. Cyprus ako ostrov pokoja je skutočný klenot na brehu Stredozemného mora a na úpätí smaragdovo zelených hôr. Sezóna na ostrove začína v apríli a končí v novembri. K dispozícii sú apartmány so záhradou alebo dizajnové štýlové penthousy so strešnou terasou a ďalšou terasou priamo z dennej časti, ako apartmány s jednou a najexkluzívnejšou možnosťou luxusný apartmán s Rooftop terasou a dvoma spálňami.

Komplex ponúkne vonkajšie a vnútorné bazény, wellness centrum a krásnu modernú útulnú reštauráciu s barom. Apartmány a penthousy Kantara Beachfront sú nielen ideálnym bývaním, ale aj vynikajúcou investičnou príležitosťou! Tento úchvatný projekt pozostáva celkovo zo 124 nehnuteľností, ktoré sú 50 metrov od mora v Kaplici. Tento projekt ponúka 3 rozne typy apartmánov s neuveriteľným výhľadom na more.Plázový projekt Kantara sa nachádza v jednom z najzelenejších a najnedotknutejších regiónov
Cypru. Jedná sa o prvý projekt v tejto oblasti s vlastnou plážou. Súčasťou je taktiež reštaurácioa, vonkajší bazén, vnútorný bazén a posilňovňa. Slávna vyhľadávaná pláž Kaplica je vzdialená len 5 minút od projektu.

DUPLEX 1 + 1 :



Plocha apartmánu Celkovo: 108m2

Apartmán : 75m2


Balkón : 8m2
Strešná terasa : 25m2

Počet kúpelní : 2


Vybavenie : Kompletné vyhotovenie štandard : vstupné bezpečnostné dvere, podlahy, dlažby, obklady, interiérové dvere, kuchynská linka na mieru, vstavané skrine na mieru, HS-portál, spotrebiče ( bližší zoznam na vyžiadanie), predprípravy na klimatizáciu, vypínače a zásuvky, zásobník na TUV.

Stavebné prvky a doplnky:


• Exteriérové stavebné prvky z prírodného kameňa
• Moderné architektúra a dokonalé dispozičné riešenie

• Hliníkové okná


• Terasa so skleným zábradlím
• Vyhotovenie interiéru na kľúč pri niektorých apartmánoch v cene
• Použité prvotriedne kvalitné materiály interiéru, veľkometrážne dlažby, Walk-in sprchové kúty, vstavaná kuchynská linka na mieru s keramickou pracovnou doskou v kuchyni, predpríprava klimatizácia, vstavané skrine, podlahové vykurovanie v kúpelniach, vlastný kotol, príprava na internet etc..

Na terase predpríprava: elektrika na grilovaciu zónu alebo kuchyňu, tatkiež voda a odpad – sprcha, priestor na sedenie, opaľovanie a oddych

• Nádherný výhľad z terasy


• Upravené záhrady a okolie, výsadba rastlín, byliniek, ovocných plodov
• Spoločný bazén

• Vnútorný bazén


• Fitness centrum
• SPA a Wellness centrum

• Reštaurácia a bar


• Beachbar
• Lehátka na plaži pre vlastníkov bezplatne
Všetko vybavenie ktoré je v projekte ( SPA, Wellnes, Fitness, bazény a pod.) sú pre vlastníkov poskytnuté bezplatne a neobmedzene počas celého roka

CENA NA VYŽIADANIE



Kúpna cena za Apartmány sa uhrádza na základe presného platobného plánu ( Payment plan), každá etapa má zadefinovanú % mieru splátky, splátky sú bez navýšenia ceny.
Predpokladané ukončenie 12/23. Apartmány sú už vo výstavbe. Právny servis, poradenstvo konzultácie, slovenského makléra priamo na Cypre Vám vieme zabezpečiť bezplatne. Kúpou sa stávate 100% vlastníkom nehnuteľnosti. Investičné strátegie ako : výnosnosť a návratnosť investície, možnosti prenájmu, percentuálna obsadenosť a výška prenájmu nehnuteľnosti Vám bude predstavená na základe požiadavky formou osobného stretnutia alebo Zoom meetingu. Vystavovateľ poskytuje kompletný Property management, prenájom auta a pod. PO ZAKUPENI APARTMANU NEMATE OBMEDZENIA NA POČET DNÍ KTORE CHCETE APARTMAN UZIVAT. Taktiez NEMATE OBMEDZENIE SI APARTMAN PRENAJIMAT BEZ SPRAVCOVSKEJ SPOLOCNOSTI.


Ideálna poloha Cypru v Mediteriánskej oblasti ktorú obklopuje úžasné azúrovo modré stredozemné more z neho robí dokonalú investičnú príležitosť pre Európsku úniu, Stred,
Východ, Indiu alebo Čínu. Cyprus je najbezpečnejší ostrov na svete a 5. najbezpečnejší štát na svete. So svojím subtropickým podnebným pásmom a priemernou teplotou 24C a počtom 320 slnečných dní za rok sa stala táto oblasť atraktívnou investičnou príležitosťou do nehnuteľností.Poskytuje dokonalé bezpečie, očarujúco krásne pláže,jedinečnú históriu a prírodné krásy, skvelý nočný život a gastronómiu.Každá destinácia, ktorá poskytuje dlho trvajúcu sezónu a využiteľnosť prostredia vytvára skvelé podmienky pre turizmus, hotelierstvo a investície do nehnuteľností.Cyprus je ostrov ktorý sa rozdeľuje na Južnú Európsku časť a Severnú Tureckú časť. Trh nehnuteľností európskej časti, je dlhodobo preferovaný anglickou klientelou a investície do nehnuteľností sem pritekajú posledných 30 rokov, čo sa výrazne odzrkadľuje na vyššej cene a mierne zastaranejšej architektúre. Táto oblasť však poskytuje silné historické turistické zázemie a prostredie Európskej únie.

Vaše hodnotenie ponuky

Podrobné informácie

Celková rozloha108 m²
Úžitková plocha108 m²
Poschodie2
Počet poschodí2
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanievlastné
Balkónáno
Terasaáno
Zariadeniečiastočne
Oknáhliníkové
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-2022022 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.