Luxusný, nadštandardne vybavený chatový dom v lokalite Tlstá Hora

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

RADO Reality ponúka na predaj luxusný nadštandardne vybavený a zateplený chatový dom, v lokalite Tlstá Hora, ktorý je možné využívať aj celoročne.

Chatový dom je dispozične veľmi zaujímavo riešený. Pozostáva z hlavného podlažia, poschodia a prízemných priestorov.
Zo vstupnej haly je možný prístup do 2 spální s orientálnou dlažbou dovezenou z Arabských Emirátov, ktorá je použitá aj v kúpeľni. Útulnej kuchyne spojenej s obývacou miestnosťou odkiaľ je možný vstup do priestrannej zimnej záhrady alebo na terasu.

Na poschodí sú situované celkovo 3 izby, ktoré sú obložené po stenách drevom a na dlážku boli použité plávajúce podlahy.

Vďaka svojej polohe a spádovitému charakteru pozemku je spodná časť stavby z 1/2 podpivničená, avšak nenachádza sa priamo pod zemou. Táto časť nie je viditeľná od cesty.
Nachádza sa tu konferenčná miestnosť, privátny wellness - sauna pre 2 osoby, masážna vaňa s vírivkou. Súčasťou je aj kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom a wc. Nakoniec extra miestnosť s posteľou a krbom, z ktorej je možný vstup do záhrady.

Táto nehnuteľnosť ďalej ponúka:
- drevený altánok,
- externú technickú miestnosť,
- letnú kuchynku,
- alarm,
- bránu na diaľkové ovládanie,
- vstavané skrine,
- nehnuteľnosť sa predáva aj so zariadením okrem starožitného nábytku (možnosť dohody).

Chatový dom ponúkne svojim budúcim majiteľom krásny výhľad na okolitú krajinu, ticho a samotu. Nie je však príliš vzdialený od miest Dubnica nad Váhom, či Ilavy. Obe sú s bohatou občianskou vybavenosťou (cca 10 min autom).

ŠPECIÁLNA PONUKA
Pri kúpe chatového domu v lokalite Tlstá Hora poskytujeme na predaj v rovnakej lokalite aj dvojgaráž s obytným priestorom (pôvodná cena 150 000 €.
V prípade záujmu o obe nehnuteľnosti súčasne, celková cena činí sumu 170 000€.

Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

+ VRÁTIME VÁM 10% V HOTOVOSTI Z REKONŠTRUKCIE

Podobné realitné ponuky