Luxusný novozariadený 2-izbový byt s balkónom, Ľ.Podjavorinskej, Trnava

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Trnava
Ulica.: L.Podjavorinskej
53 m²
5
4
2
úplne prerobený
nie
nie
nie
predaj - 2-izbový byt
185.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

65545x zobrazená v zozname / 3262x zobrazená detailne / 329x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná spoločnosť PRIUS Vám exkluzívne predstavuje na predaj jedinečný elegantný 2-izbový byt s balkónom, ktorý sa okrem vynikajúcej lokality (ul L. Podjavorinskej) môže pýšiť precíznym dizajnom a kvalitou jeho prevedenia.

Popis NEHNUTEĽNOSTI:



Pre lepšiu predstavu o dispozičnom riešení si prosím pozrite Virtuálnu prehliadku:
https://my.matterport.com/show/?m=XHzKBWyR6sg


Byt sa nachádza na 4 z 5 poschodí zrekonštruovaného tehlového bytového domu bez výťahu.
Po vstupe do bytu cez bezpečnostné dvere Vás ihneď očarí jeho mimoriadne vkusné a elegantné prevedenie. Vstupná chodba je príjemne osvetlená, vybavená krásnym vstavaným šatníkom na mieru s dostatkom úložného priestoru. Chodbou sa dostávame do po ľavej strane umiestnenej kúpeľne a samostatnej toalety. Kúpeľňa je ladená vo veľmi príjemných jemných farbách, vybavená vaňou, dizajnovým velkoplošným zrkadlom a umývadlom so skrinkou. Dominantou bytu je krásna, priestranná, vzdušná, presvetlená obývačka, otvorene prepojená s kuchynským priestorom a jedálňou. Kuchyňa, ktorá je srdcom domova, je zariadená novou kuchynskou linkou na mieru, vybavenou kvalitnými spotrebičmi (umývačka riadu, varná doska, rúra, digestor). Priestor kuchyne je moderným prepojením luxusnej bielej, prírodného kameňa a nechýbajú ani drevené prvky v podobe sedenia, ktoré dopĺňajú dizajn a zariadenie obývačkového priestoru. Nočná zóna s veľmi príjemnou atmosférou, v ktorej naberiete nové sily do ďalšieho dňa je tvorená priestrannou spálňou. Najvýraznejším kúskom tohto priestoru je určite pohodlná manželská posteľ doplnená dizajnovým osvletlením, s plynulým prechodom do walk-in šatníka. Zo spálne sa taktiež dostávame na väčší balkón.
.

K bytu patrí murovaná pivnica s rozlohou 2,4 m².



TECHNICKÝ STAV BYTU:

Byt bol navrhnutý interiérovým dizajnérom a kompletne kvalitne zrekonštruovaný v roku 2022, pričom pri rekonštrukcii bola zmenená pôvodná dispozícia bytu. Vymurovali sa nové priečky v časti chodby, sociálnych zariadení a kuchyne, kde boli realizované nové potery a následne položená veľkoplošná dlažba. Zhotovená bola sadrokartónová priečka oddeľujúca šatník od spálne. Stropy sú mierne znížené sadrokartónovou konštrukciou. V izbách sú zrenovované krásne pôvodné drevené parkety a v celom byte sú nové mdf soklové lišty. V byte sú kompletne vymenené medené elektrické rozvody s rozvázdačom a ističmi, bytový vrátnik, kompletne vymenené vodovodné potrubia, nové vnútorné dvere s obložkovými zárubňami a vchodové dvere. Radiátory sú liatinové, obnovené. Steny majú hladké omietky a maľbu. Sociálne zariadenia majú novú sanitu a wc so zabudovaným splachovacím zariadením. Na mieru bola navrhnutá kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi. Zariadenie bytu je do detailov prepracované a doplnené o dizajnové doplnky ako napr. úchytky, zrkadlá na mieru, veľkoformatové keramické obklady, podsvietenia a ostatné nástenné či stropné svietidlá, vrátane bodoviek s tromi intenzitami svietenia.

Bytový dom je z roku 1959. Zvislé nosné konštrukcie tvoria tehlové murované steny hrúbky 45 cm. V r. 2006 prebehla generálna obnova, bola vyhotovená nová strecha s ťažkou keramickou krytinou a nové klampiarske konštrukcie, ako aj zateplenie strešnej konštrukcie a výmena stupačiek. V podkroví boli vyhotovené nové byty.
V r. 2020 bola dokončená kompletná oprava spoločných priestorov, výmena okien, k bytom boli pristavané balkóny a bol obnovený vonkajší plášť domu.

Parkovanie je možné verejne popri bytových domoch ( spoplatnené mestom Trnava ), alebo zakúpením ročnej parkovacej karty.

Tento byt je vhodný pre klienta hľadajúceho výnimočnú nehnuteľnosť s plnou občianskou vybavenosťou, ktorá mu poskytne pohodlné a príjemné bývanie v centre mesta Trnava

Mesačné náklady na 2 osoby cca 140 eur / mesiac. Byt je vďaka nízkym mesačným nákladom a skvelou lokalitou v centre mesta vhodný ako investičná nehnuteľnosť na Airbnb alebo dlhodobý prenájom.

LOKALITA:



Lokalita umiestnenia bytu je výborná. Byt sa nachádza na ulici Ľ. Podjavorinskej, naskok do centra. V lokalite len pár krokov od domu sa nachádza CITY ARÉNA, Mcdonald, Billa, množstvo obchodov a služieb.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Trnave na ulici L.Podjavorinskej

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici L.Podjavorinskej v Trnave v cene 185.000,- € je o 29.830 € drahší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Trnave. Rozloha je o 2 metre menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Trnave. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 5 dvojizbových bytov v Trnave. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421911.., uveďte číslo ponuky ZR-70...

Pozícia realitnej ponuky

185.000,- €
Cena nehnuteľnosti 500,- € 800,- €
53 m²
Celková rozloha 46 m² 57 m²
53 m²
Úžitková plocha 46 m² 53.85 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha53 m²
Úžitková plocha53 m²
Poschodie4
Počet poschodí5
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynnie
Internetwifi
Kúpeľňavaňa
Balkónáno
Výťahnie
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizácianie
Energetický certifikátB
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-7059722 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny