LUXUSNÝ RODINNÝ DOM, NOVOSTAVBA, 3-GARÁŽ, BAZÉN, POZEMOK 1.024 M²

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Dunajská Streda
Ulica.: Spojná
262.79 m²
1024 m²
1
4
áno - 3 autá
áno
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
1.100.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

163896x zobrazená v zozname / 9093x zobrazená detailne / 260x zobrazená detailne tento mesiac

V zastúpení majiteľa ponúkame na predaj exkluzívny rodinný dom v novovybudovanej lokalite obce Dunajská Streda. Táto nehnuteľnosť je vhodná pre klienta, ktorý hľadá domov s možnosťou okamžitého bývania bez nutnej počiatočnej investície.

Samotný dom pôsobí reprezentatívnym dojmom. Veľkorysá úžitková plocha domu predstavuje 262,79 m², takže každý člen domácnosti bude mať dostatok svojho priestoru. Dispozične je veľmi dobre rozčlenený na dennú a nočnú časť, pričom nočná časť sa delí na rodičovskú a detskú. V dennej časti sú vyššie stropy so strešnými oknami vďaka čomu je táto miestnosť krásne presvetlená. Kuchynská časť disponuje nie len naozaj veľkou kuchynskou linkou so zabudovanými spotrebičmi (varná doska, rúra, mikrovlnná rúra, kávovar, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou), ale aj komorou. Krásne presvetlená obývacia časť s jedálňou je vďaka veľkoformátovým oknám plynule prepojená s krytou terasou a záhradou. Vstupná chodba disponuje šatníkom, vďaka ktorému je stále upravená a hosťovskou toaletou.

Nočná časť je prakticky rozdelená na rodičovskú a detskú časť. Hlavná spálňa o veľkosti takmer 19 m² disponuje vlastnou kúpeľňou s vaňou, sprchovým kútom a toaletou a walk-in šatníkom o veľkosti 9 m². Detské izby sú rovnako veľké (16,15 m²), každá z nich má taktiež vlastný šatník, spoločnú kúpeľňu s vaňou a toaletou a východ do záhrady. Každý z obyvateľov domu má zabezpečené súkromie a vysoký komfort bývania. V dome sa okrem iného nachádza pracovňa či technická miestnosť. Parkovanie je zabezpečené v 2-garáži (prípadne sa do nej zmestia 3 menšie vozidlá), prípadne pred domom.

Štedrá výmera pozemku predstavuje 1.024 m², pričom zastavaná plocha je 377 m². Záhrada domu je krásne upravená a udržiavaná počas celého roku. V letných mesiacoch si budete užívať bazénovú časť s vonkajšom sprchou či vírivkou a útočisko pred horúcimi dňami Vám poskytne krytá terasa s posedením a grilom. Myslelo sa aj na tých najmenších, pre ktorých je za domom vybudované menšie detské ihrisko.

Tento dom spĺňa naozaj všetky parametre prepychového bývania. Samozrejmosťou je kamerový systém, alarm či automatické zavlažovanie záhrady. Vysoké múry okolo pozemku zabezpečujú absolútne súkromie.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:


* lokalita: Spojná ulica; Dunajská streda
* počet izieb: 4,5-izbový rodinný dom
* výmera pozemku: 1.024 m²
* zastavaná plocha: 377 m²
* úžitková plocha: 262,79 m²
* dvojgaráž o veľkosti 53,44 m² (prípade sa zmestia tri menšie vozidlá)
* terasa o veľkosti 39,60 m²
* kolaudácia v roku 2013
* materiál: tehla Porotherm r. 38 mm
* drevené okná z tvrdého dreva s izolačným trojsklom
* interiér domu: drevené parkety v kombinácii s z vysokokvalitnej talianskej dlažby zn. LAMINAM
* klimatizácia
* podlahové vykurovanie (plynový kotol)
* napojený na všetky IS (voda, plyn, elektrina, kanalizácia)
* vybavenie rodinného domu je nadštandardné, dizajnové vyhotovenie z vysokokvalitných materiálov

LOKALITA A OKOLIE:


Obec Dunajská Streda poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (základné a stredné školy, nemocnica s poliklinikou, Kaufland, Billa, Lidl, Tesco, reštaurácie, banky, okresný úrad a mnoho ďalších). Zastávka SAD DS je od domu vzdialená 5 minút chôdze. V blízkom okolí sa nachádzajú kaviarne či reštaurácie. Najbližšia základná škola, a gymnázium sú vzdialené iba 5 minút autom.

CELKOVÝ DOJEM:


Nehnuteľnosť je vo veľmi dobrom stave, jej vybavenie je nadštandardné a dizajnové z vysokokvalitných materiálov. Na svoje si prídu ľudia, ktorí si potrpia na vyšší štandard a maximálne súkromie.

CENA: 1.100.000,-EUR


V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas!

ID:
© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY s. r. o.
Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Dunajskej Strede na ulici Spojná

Inzerovaný rodinný dom na ulici Spojná v Dunajskej Strede v cene 1.100.000,- € je o 573.371 € drahší ako je priemerná cena rodinného domu v Dunajskej Strede. Rozloha je o 106 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Dunajskej Strede. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 rodinných domov v Dunajskej Strede. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421901.., uveďte číslo ponuky ZR-81...

Pozícia realitnej ponuky

1.100.000,- €
Cena nehnuteľnosti 39.990,- € 1.590.000,- €
1024 m²
Rozloha pozemku 48 m² 28500 m²
377 m²
Zastavaná plocha 42 m² 1174 m²
310.79 m²
Celková rozloha 55 m² 2370 m²
262.79 m²
Úžitková plocha 1 m² 566 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1024 m²
Zastavaná plocha377 m²
Celková rozloha310.79 m²
Úžitková plocha262.79 m²
Počet poschodí1
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónnie
Lódžianie
Terasaáno
Pivnicanie
Garážáno - 3 autá
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Bazénexteriérový
Krbáno
Klimatizáciaáno
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup áno
Oknádrevené
Terénrovina
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-81807298 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny