Maďarsko - 4 a ½ izbový atypický byt v obci Hollóháza

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj čiastočne zrekonštruovaný, atypický 4 a ½ izbový byt v obci Holloháza, vzdialenej iba 7 km od slovenských hraníc (hraničný prechod Skároš), ktorého dispozícia je viacpodlažná (byt je situovaný až na 4 poschodiach). Byt má celkovú rozlohu 120 m2, pričom jeho úžitková plocha je 85m2. K bytu prináleží rovinatý pozemok, ktorý je ohradený, čo umožňuje novým majiteľom využiť pozemok na vybudovanie terasy, alebo záhradky. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, v celom byte sú natiahnuté nové rozvody, ktoré je potrebné ešte zabudovať.

Na prízemí sa nachádza vstupná miestnosť, WC a špajza. Na 1. poschodí je umiestnená kuchyňa s kuchynskou linkou na mieru, jedálenským kútom a ďalšou menšou izbou s balkónovými dverami, z ktorých je východ na pozemok za bytom. Na 2. poschodí sa nachádza obývacia izba s pôvodnými parketami. V obývacej izbe je situovaný vývod na komín, čo umožňuje novým majiteľom osadenie krbu. Na 3. poschodí je zrekonštruovaná kúpeľňa a 2 izby, pričom z jednej izby je východ na balkón. Na 4. poschodí sa nachádza terasa o rozlohe 20m2. Pred bytovým domom je parkovisko umožňujúce bezstarostné parkovanie. Za bytovým domom sa nachádzajú spoločné priestory určené na športové vyžitie. V susedstve sú byty už obývané Slovákmi.

V cene je zahrnutý poplatok za právne služby v Maďarsku, vklad do katastra nehnuteľnosti, odovzdanie listu vlastníctva, tlmočenie, prepis inžinierskych sietí. Veľkou výhodou je naša vynikajúca znalosť lokality a ľudí v danej oblasti, čím Vám vieme zabezpečiť nadštandardný servis a poradenstvo (napr. pri obnove kupovanej nehnuteľnosti, komunikácii s úradmi a pod). Zároveň Vám radi poskytneme odborné poradenstvo aj v oblasti interiérového dizajnu alebo re-dizajnu nábytku a doplnkov.

V prípade vážneho záujmu je možná dohoda na cene.
Ak Vás ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať.

Podobné realitné ponuky - 4-izbový byt, Sátoraljaújhely