MALACKY, 3-i dom, 102 m2 – záhrada 855 m2, pozemok S JAZIERKOM

Štát.: Slovensko
Mesto.: Malacky
Lokalita.: Malacky
Ulica.: Štúrova
102 m²
855 m²
1
3
po rekonštrukcii
predaj - Rodinný dom
274.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

32658x zobrazená v zozname / 3523x zobrazená detailne / 197x zobrazená detailne tento mesiac

SIRIUS Realitná kancelária exkluzívne ponúka na predaj tehlový 3-izbový priestranný rodinný dom v tichej lokalite Malaciek na Štúrovej ulici s integrovanou prístavbou kompletného 1-i bytu. Nehnuteľnosť sa nachádza na veľkom 8,5 árovom pozemku s reprezentačnou úpravou oddychových a úžitkových zón s krbom a altánkom. Dom je tehlový s keramickými stropmi, sedlovou strechou, podlahy aj stropy sú zateplené. V dome bola v roku 2015 postupne ukončená rekonštrukcia. V dome je vysokokvalitný, na mieru vyrábaný rustikálny nábytok z dreveného masívu. Podkrovie je pochôdzne, momentálne prístupné z exteriéru.
Do domu sa vchádza z dvora do spojovacej chodby – predsiene. Z chodby sa priamo vstupuje do kuchyne a obývačky. Na jej konci je prechod do kúpeľne a spálne a vstavaná skriňa.
Kuchyňa je orientovaná do záhrady. Priestranná jedáleň je plynule prepojená s kuchyňou a obývacou izbou. Vybavená je ručne vyrábaným nábytkom z masívu a jedálenským stolom s vyrezávanými poločalúnenými stoličkami. V obývačke je nádherný funkčný murovaný sedliacky krb kombinovaný s na mieru vyrábanými kachličkami a prieduchmi. Jedáleň a obývačka sú orientované do ulice. Pôvodne to boli dve samostatné miestnosti.
Nočná časť – spálňa je orientovaná do záhrady a je vybavená vstavanou skriňou.
1-izbová prístavba je kompletne riešená ako samostatná bytová jednotka so vstupom zo záhrady vstupnou chodbou, kúpeľňou so sprchovým kútom, umývadlom a WC, obývačkou – spálňou. Momentálne je využívaná ako podnikateľský priestor. Jednoduchou úpravou je možné prepojiť dom s prístavbou do jedného celku. Prístavba je kompletne podpivničená so vstupom zo záhrady.
Vstup do dvora je elektrickou kovanou bránou na diaľkové ovládanie. V dvore je spevnená plocha pre parkovanie dvoch áut. Pred domom je možné parkovať ďalšie dve autá.

Vstup je zabezpečený videvrátnikom.



Dom je kompletne voľný od 7/2023.

ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE:


• Malacky – Štúrova ulica
• celková plocha: 102,23 m2

• 3-i byt: 72,00 m2


• 1-i byt: 21,33 m2
• pivnica: 8,90 m2
• tehla
• záhrada - 855 m2
• parkovanie pre 2 autá vo dvore, pred domom možnosť parkovať ďalšie dve autá
• IS – plyn, el. energia 230/380V, obecná voda, kanalizácia tak isto rekonštruovaná, vlastná kopaná studňa, TV, Internet

VYBAVENIE A ZARIADENIE DOMU:


• plastové okná so žalúziami
• interiérové dvere a zárubne
• laminátová podlaha v izbách, keramická podlaha na chodbe, v kúpeľni a na WC
• kuchynská linka do L z masívu s murovaným exteriérovým krbovým digestorom a kompletne vybavená spotrebičmi
• kúpeľňa je vybavená WC, bidetom, vmurovaným umývadlom, práčkou, murovaným sprchovým kútom s odtokovou lištou – presklenie leptaným sklom

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ:


• orientácia domu na JZ
• oplotený, rovinatý pozemok
• okolo pozemku preteká potok
• vstup do dvora je elektrickou kovanou bránou na diaľkové ovládanie.

AKÉ JE OKOLIE DOMU:


• RÝCHLA DOSTUPNOSŤ - dom je veľmi dobre prístupný prostriedkami ako taxi službou a individuálnou automobilovou dopravou z asfaltovej komunikácie. Prístup k nehnuteľnosti z verejnej komunikácie nie je ničím obmedzený. Dom je prístupný z ulice Štúrova. Dostupnosť do centra mesta Malacky a ku kompletnej občianskej vybavenosti je v rozsahu 5-10 min.
• JEDINEČNÉ PRÍRODNÉ PROSTREDIE – ktoré je ako stvorené pre príjemné rodinné bývanie.
• OBČIANSKA VYBAVENOSŤ – v bezprostrednom okolí sa nachádza zástavba rodinných domov, parkovacie plochy, detské ihrisko, do 10 ,im nákupné centrum, mestský úrad, kostol, dom kultúry, zastávky, futbalové ihrisko, benzínová pumpa, vlaková stanica a drobné prevádzky občianskej vybavenosti a služieb. Parkovanie v lokalite nie je obmedzené.

Z NÁŠHO POHĽADU:


Krásny upravený pozemok s jazierkom, fontánou a romantickým sedením, spevnenými chodníčkami v prednej časti. V zadnej časti je trávnatý pozemok upravený s ovocnými stromami a klasicistickými stĺpmi. Celý pozemok pôvodne slúžil na exteriérové fotografovanie svadieb a podobne.
Veľkosť pozemku, ako aj usporiadanie domu poskytuje príjemné tiché slnečné prostredie pre rodinu s deťmi, ale aj priestor pre prácu z domu, zriadenie kancelárie prípadne iné podnikateľské využitie. Možná je aj výstavba druhého domu v zadnej časti pozemku.

CENA:


274 900EUR

Konečná CENA BEZ ĎALŠÍCH POPLATKOV – vážime si našich klientov a preto všetky štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníctva na Katastri máte od nás GRÁTIS.

POSTARÁME SA O VÁS – budeme vás sprevádzať celým obchodom, od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov od vášho nového bývania.
Právny servis, bezplatné hypotekárne poradenstvo, súdny znalec, bytový dizajnér, pomoc pri predaji inej nehnuteľnosti...

SIRIUS – VÁŠ KOMPAS VO SVETE REALÍT



Dajte nám o sebe vedieť


www.sirius.sk

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Malackách na ulici Štúrova

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 rodinných domov v Malackách. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0905.., uveďte číslo ponuky ZR-73...

Pozícia realitnej ponuky

274.900,- €
Cena nehnuteľnosti 50.000,- € 799.999,- €
855 m²
Rozloha pozemku 120 m² 4877 m²
102 m²
Zastavaná plocha 35 m² 588 m²
102 m²
Celková rozloha 72 m² 2343 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku855 m²
Zastavaná plocha102 m²
Celková rozloha102 m²
Počet poschodí1
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Pivnicaáno
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zateplený objektáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-732663 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.