MEINL RESIDENCE (B7) - JASNÉ SLOVÁ NEPOTREBUJÚ INTERPRETA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Kupeckého
84.93 m²
7
4
3
áno - 2 autá
áno
prenájom - 3-izbový byt - Novostavba
700,- €/mes. Energie:
200 € / mes
+200,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

0x zobrazená v zozname / 18333x zobrazená detailne / 148x zobrazená detailne tento mesiac

MEINL RESIDENCE (B7) - JASNÉ SLOVÁ NEPOTREBUJÚ INTERPRETA | EXKLUZÍVNY TROJIZBOVÝ BYT NA PRENÁJOM & PARKING

BYT B,93 m2 + 5,93 m2 balkón EUR 700,-/Mesiac +EUR 200,- Energie inkl. parkovacie státie v podzemnej garáži

« Absoluta sententia expositore non indiget » - Jasné slová nepotrebujú interpreta

Exkluzívny trojizbový byt, o výmere 84,93 m2, s loggiou, o výmere 5,93 m2, sa nachádza na 4/7 poschodí v modernom bytovom komplexe Meinl Residence, v žiadanej lokalite Bratislavy - Ružinov.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE BYTU:


Vstupná hala s roll-door šatníkom
Samostatná toaleta s umývadlom

Kúpeľňa s vaňou, umývadlom a práčkou


Priestranná obývacia izba spojená s veľkou kuchyňou, jedálenskou časťou & výstupom na loggiu
Spálňa 1 so vstavanou roll-door skriňou

Spálňa 2 s výstupom na loggiu



VYBAVENIE BYTU:
Príjemný trojizbový byt z nadštandardných materiálov, má drevené parkety a dlažbu, plastové okná, interiérové dvere v nadštandardnej výške, je kompletne zariadený moderným nábytkom (manželská posteľ, nočné stolíky, roll-door skriňa, sedacia súprava, konferenčný stolík, stôl pod TV, jedálenský stôl so stoličkami) a všetkými spotrebičmi (umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, sklo-keramická varná doska so sporákom, mikrovlnná rúra, klimatizácia, LCD Televízor), bezpečnostné protipožiarne vchodové dvere & disponuje dvomi parkovacími státiami v podzemnej garáži.

CENA:


Byt je k dispozícii od 1. septembra 2020 & prenajíma sa za cenuEUR 700,-/Mesiac +EUR 200,- Energie inkl. parkovacie státie v podzemnej garáži.

DOMÁCI MILÁČIKOVIA SÚ VÍTANÍ:


Po dlhom hľadaní vhodnej nehnuteľnosti pre komfortné bývanie aj s Vaším domácim miláčikom, ste konečne natrafili na ideálnu ponuku pre Vás. V tomto jedinečnom trojizbovom byte je vítaný aj Váš domáci parťák, ktorému mu tu bude naozaj skvele. V okolí je veľa milovníkov psíkov a množstvo zelene, kde sa Vaši miláčikovia vyšantia každý deň aj s ich novými štvornohými kamarátmi.

Za každého domáceho miláčika sa mesačný nájom navýši odEUR 25,-.

POPIS OBJEKTU A LOKALITY:


Exkluzívne & moderné dvoj až trojizbové byty, s výmerou od 54,00 m2 – 102,85 m2, s loggiami & balkónmi sa nachádzajú v novopostavenej polyfunkčnej stavbe „Meinl Residence“, skolaudovanej v lete 2014.

Moderný polyfunkčný objekt sa nachádza na nároží ul. Šumavská – Kupeckého – Žellová, v obkolesení už existujúcich bytových domov, ktoré zabraňujú akémukoľvek hluku a zabezpečujú absolútne súkromie.

V blízkosti len pár metrov sa nachádza obchodné centrum CENTRAL, mestská tržnica, mestské trhovisko Miletičova a Autobusová stanica Nivy. Jednoduché napojenie na MHD je len ďalšou výhodou pre obyvateľov.

Meinl Residence je objekt vyššieho štandardu, pozostávajúci z troch samostatne prístupných blokov, ktoré tvorí komerčná pasáž s obchodnými prevádzkami na prízemí. Pre komfortnejšie bývanie sú k dispozícii tri podzemné poschodia, ktoré poskytujú parkovacie státia.

OBHLIADKY:


Trojizbový byt je k dispozícii od 1.9.2020. Konkrétnejšie informácie ohľadne obhliadok si môžete dohodnúť s nami cez telefón alebo mailom.

PLATOBNÉ PODMIENKY A DOBA NÁJMU:


Doba nájmu pri tomto dvojizbovom byte je minimálne 1 rok (podľa dohody).
Prvé platby pri podpise nájomnej zmluvy sú štandardne následujúce: 1. nájom za mesiac (EUR 900,-) + Depozit (EUR 900,-) + Provízia pre realitnú spoločnosť ADRID REAL (EUR 900,-).

© Copyright by ADRID REAL s.r.o. - Fotografie, texty & videozábery sú majetkom a autorským dielom spolocnosti ADRID REAL s.r.o.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 3-izbového bytu v Bratislave - Ružinov na ulici Kupeckého

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Kupeckého v Bratislave - Ružinov v cene 700,- €/mes. je o 463 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Bratislave - Ružinov. Rozloha je o 4 metre menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Bratislave - Ružinov. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 16 trojizbových bytov v Bratislave - Ružinov. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-B7...

Pozícia realitnej ponuky

700,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 630,- €/mes. 1.490,- €/mes.
90.86 m²
Celková rozloha 63 m² 117 m²
84.93 m²
Úžitková plocha 53 m² 115 m²

Kontaktujte

Dipl.-Ing. Adriana Mátyásová

ADRID REAL s. r. o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

ADRID REAL s. r. o.

Online Office | Drieňová 1H | Eden Park , 821 01 Bratislava | Slovakia | IČO: 44201133 Zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava 1, oddiel: Sro, vložka: 52641/B

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Celková rozloha90.86 m²
Úžitková plocha84.93 m²
Poschodie4
Počet poschodí7
Počet izieb3
Statusprenajaté
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno
Pivnicanie
Garážáno - 2 autá
Výťaháno
Parkovanieáno
Postavené ziné
Zariadeniezariadený
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-B7 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny