METROPOLITAN │Priestranné kancelárie v Starom Meste na prenájom

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Fraňa Kráľa
208 m²
2
áno
prenájom - Kancelárie
2.184,- €/mes. +energie
Ponúknite vlastnú cenu

62175x zobrazená v zozname / 8950x zobrazená detailne / 206x zobrazená detailne tento mesiac

Kancelárie v Starom Meste na prenájom. Kancelárie pozostávajú z dvoch poschodí, možnosť prenajať spolu aj samostatne na časti. Prízemie pozostáva z 3 kancelárii, vstupnej haly, kuchynky a toalety. Prízemie má rozlohu 92m2. Nadzemné poschodie (208m2) pozostáva z 5 kancelárii, zasadačky a toalety. Obe poschodia sú zabezpečené alarmom a sú vybavené stropným chladením. V budove je zavedený internet. Možnosť prenájmu parkovacích miest po dohode s majiteľom za poplatok. Cena za m/2 je stanovená na 10,50€, poplatok za energie nie je zarátaný v cene a pohybuje sa v závislosti od spotreby.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu kancelárie v Bratislave - Staré Mesto na ulici Fraňa Kráľa

Inzerovaný kanceláriu na ulici Fraňa Kráľa v Bratislave - Staré Mesto v cene 2.184,- €/mes. je o 468 € lacnejší ako je priemerná cena kancelárie v Bratislave - Staré Mesto. Rozloha je o 7 metrov menšia ako je priemerná rozloha kancelárie v Bratislave - Staré Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 6 kancelárií v Bratislave - Staré Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0042194.., uveďte číslo ponuky ZR-67...

Pozícia realitnej ponuky

2.184,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 11,- €/mes. 8.500,- €/mes.
208 m²
Celková rozloha 1 m² 650 m²
208 m²
Úžitková plocha 1 m² 650 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha208 m²
Úžitková plocha208 m²
Počet poschodí2
Statusaktívne
Parkovanieáno
Klimatizáciaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-676381 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny