METROPOLITAN │ variabilné kancelárie v Starom Meste na Palisádach, par

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Štetinová
250 m²
1
áno
áno
prenájom - Kancelárie - Novostavba
2.750,- €/mes. +DPH
Ponúknite vlastnú cenu

240704x zobrazená v zozname / 12826x zobrazená detailne / 175x zobrazená detailne tento mesiac

Luxusné kancelárske priestory nachádzajúce sa priamo v srdci Starého Mesta ponúkajú variabilnosť priestorov s možnosťou open-space kancelárií. Ku kancelárskym priestorom navyše patrí priestranná slnečná terasa a parkovanie v podzemnej garáži.

Variácie kancelárií je možné prispôsobiť konkrétnym požiadavkám či už od menších priestorov po priestranný open-space v rámci celého poschodia.

Lokalita Palisády poskytuje všetky výhody Starého Mesta, nachádza sa v blízkosti dopravných uzlov mestskej hromadnej dopravy, s priamym prístupom do súkromnej garáže alebo do dvora určeného na parkovanie nájomcom a ich návštevám.


V jeho okolí sa nachádza bohatá občianska vybavenosť, bezproblémové parkovanie v krytej garáži. Je navyše možné využiť služby advokáta, možnosť zriadenia sídla firmy na adrese. Priestory poskytujú aj zariadené kuchynské priestory a WC.

V rámci budovy sa nachádza strážna služba a recepcia s nepretržitou dvadsaťštyrihodinovou prevádzkou. Vstup osôb do objektu je chránený: vstup je možný 24/7,
Kancelárie poskytujú technickú, upratovaciu a čistiacu služba,
elektrická požiarna signalizácia (EPS),
bezpečnostné kamery (CCTV).

Veľkosť kancelárií umožňuje maximálnu variabilitu (open-space priestor alebo aj menšie kancelárie podľa potrieb nájomcu):
maximálna variabilita priestoru,
všetky miestnosti sú klimatizované,
pripojenie na optický internet.


Cena / mesiac: nájomné 11,- Eur /m2 + DPH + Energie vo výške 4,5,- Eur /m2 + DPH

Možnosť prenájmu garážového státia 165,-Eur / mes + DPH

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu kancelárie v Bratislave - Staré Mesto na ulici Štetinová

Inzerovaný kanceláriu na ulici Štetinová v Bratislave - Staré Mesto v cene 2.750,- €/mes. je o 428 € lacnejší ako je priemerná cena kancelárie v Bratislave - Staré Mesto. Rozloha je o 177 metrov menšia ako je priemerná rozloha kancelárie v Bratislave - Staré Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 6 kancelárií v Bratislave - Staré Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0042194.., uveďte číslo ponuky ZR-63...

Pozícia realitnej ponuky

2.750,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 11,- €/mes. 8.500,- €/mes.
250 m²
Celková rozloha 1 m² 650 m²
250 m²
Úžitková plocha 1 m² 650 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha250 m²
Úžitková plocha250 m²
Poschodie1
Statusaktívne
Balkónáno - 1
Garážáno
Výťaháno
Parkovanieáno
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-639993 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny