Mezonetový apartmán v rekreačnom komplexe Nízke Tatry

Štát.: Slovensko
Mesto.: Brezno
Lokalita.: Dolná Lehota
Ulica.: Dolná Lehota
55 m²
prízemie
2
nie
áno
nie
áno
predaj - Rekreačný apartmán - Novostavba
199.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

94779x zobrazená v zozname / 3142x zobrazená detailne / 300x zobrazená detailne tento mesiac

Mezonetový apartmán sa nachádza v pokojnej obci Dolná Lehota, v mikroregióne Chopok – Juh, v údolí Vajskovského potoka s nadmorskou výškou 530 m.n.m. Je situovaný v okrajovej časti obce, uprostred čarovnej prírody v uzavretom rekreačnom komplexe.

Nachádza sa v novopostavenom bytovom dome. Má výmeru 55 m2 + 31 m2 terasa + 8 m2 predzáhradka + parkovacie miesto. Byt tvorí jeden otvorený priestor s galériou. Na prízemí sa nachádza obývacia izba, chodba, kúpeľňa s toaletou a kuchyňa s jedálenským kútom s východom na terasu z ktorej je výhľad na Nízke Tatry. Na poschodí v otvorenej galérii je izba s manželskou posteľou a relaxačnou vaňou.

Vykurovanie bytu je riešené elektrickým podlahovým vykurovaním a klimatizačnou jednotkou s tepelným čerpadlom so smart ovládaním.

Nehnuteľnosť je vedená ako byt v apartmánovom dome. Na výstavbu boli použité prémiové talianske materiály. Byt sa predáva zariadený, s pozemkom pod domom, s pozemkom pod terasou aj s predzáhradkou.

V uzatvorenom komplexe je klubová reštaurácia, požičovňa e-bikov a štvorkoliek. Pre rezidentov je tu k dispozícii vyhrievaný bazén s výhľadom na Chopok, vírivky, sauna, detské ihrisko aj komplexné služby starostlivosti o nehnuteľnosť.

Byt je vhodný aj ako investičná nehnuteľnosť.



V okolí je viacero lyžiarskych stredísk, v 7 km vzdialenom Krpáčove, tiež v 13 km vzdialených Táľoch (tale.sk), či pre náročných lyžiarov na 16 km vzdialenom Chopku - Juh (jasna.sk). V lete sú tu široké možnosti turistiky, či cykloturistiky po prekrásnej okolitej prírode, rybárčenia v neďalekom rybníku alebo pre milovníkov golfu, 27 - jamkové ihrisko na Táľoch. Ideálne miesto na oddych.

Podrobné informácie a ďalšie ponuky nájdete na CHATYpodTATRAMI.sk aj na našich sociálnych sieťach.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja apartmánu v Dolnej Lehote

Inzerovaný rekreačný apartmán v Dolnej Lehote v cene 199.000,- € má priemernú cenu apartmánu v Dolnej Lehote. Rozloha má priemernú rozlohu apartmánu v Dolnej Lehote. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 rekreačných apartmánov v Dolnej Lehote. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0905.., uveďte číslo ponuky ZR-11...

Pozícia realitnej ponuky

199.000,- €
Cena nehnuteľnosti 199.000,- € 299.000,- €
94 m²
Celková rozloha 40 m² 135 m²
55 m²
Úžitková plocha 40 m² 135 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha94 m²
Úžitková plocha55 m²
Poschodieprízemie
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynnie
Internetwifi
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - elektrické
Terasaáno
Výťahnie
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené zMontované
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Bazénexteriérový
Krbnie
Klimatizáciaáno
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciazápadná
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-115 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.