1.BCR - MILIÓNOVÝ PENTHOUSE

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na predaj jedinečný luxusný penthouse v Bratislave - mestská časť Karlova Ves. Rozprestiera sa na 198 m2 obytnej plochy plus terasa. Pozostáva z piatich samostatných izieb a nádhernej terasy o veľkosti 200 m2. Nachádza sa na poslednom 4. poschodí bytového domu v areáli Condominium Renaissance.

Hneď po príchode do bytu sa ocitnete vo vstupnej predsieni, ktorá vedie do otvoreného priestoru, kde sa rozprestiera obývacia izba, kuchyňa a jedáleň. V obývacej izbe je dominantne umiestnená atypická luxusná sedacia súprava a neobyčajná obývacia stena, ktorej atmosféru dotvára zabudovaný krb. Luxus cítiť aj v jedálenskej časti, ktorej na kráse pridávajú navyše krištáľové lustre. V dosahu za kuchyňou je samostatná a praktická miestnosť tzv.prípravovňa a úložná komora pre kuchyňu, s prirodzeným vetraním a orientáciou na sever. Miestnosť zároveň slúži aj ako miesto pre práčku a sušičku v dosahu z kuchyne.
V ďalšej časti bytu, privátnej zóne - nočnej časti bytu, je hosťovská izba s vlastným hygienickým zázemím /sprcha, toaleta, umývadlo/, samostatná miestnosť spálňe so šatníkom a vlastnou kúpeľňou s vaňou v priestore, ktorý umocňuje optické zväčšenie priestoru zrkadlovou stenou a krásne presvetlenie.V zostávajúcej časti privátnej zóny sú dispozične riešené dve detské izby, ku ktorým patrí taktiež kúpeľňa so samostatným vstupom z chodby. Do všetkých týchto izieb sa vchádza z chodby, na ktorej sú po celej dĺžke vstavené šatníkové skrine s posuvnými krídlami. Atraktivitu priestoru dotvára výtvarne riešený a podsvietený presklený strop.
V interiéri bytu sú použité výhradne nadštandardné materiály a technológie. Technicky je byt vybavený serverom ovládajúcim intenzitu svetiel, vzduchotechniky, ozvučením audio systémom v celom byte, elektro zabezpečovacím systémom ochrany bytu, optickými káblami, samostatným kúrením a stropným chladením. Plynový kotol a klimatizačné jednotky sú umiestnené v samostatnej technickej miestnosti v dosahu bytu. Po celom obvode bytu sú hliníkové okná s vonkajšími žalúziami. Výstup na terasu je možný zo všetkých miestností, pretože terasa sa rozprestiera sa okolo celého bytu. To zabezpečuje krásne presvetlenie každej izby a poskytuje úžasný panoramatický výhľad na bratislavský hrad, Staré Mesto, Dunaj a Rakúsko okenné výplne riešné na celú výšku miestností. Tento byt sa nachádza na poschodí ako jediný, čo Vám poskytuje absolútne súkromie.

K bytu patrí pivnica a dvojgaráž, ktorá bola prerobená na 1 parkovacie státie /väčšie auto / a odkladací priestor. V celom areáli je bezproblémové parkovanie, ale samozrejmosťou je možnosť dokúpiť si parkovacie státie.

Celý byt bol od začiatku navrhovaný a interiér na mieru dizajnovaný uznávanou svetovou výtvarníčkou pani Gordanou Turuk s využitím jej tvorby. Predáva sa kompletne zariadený aj s umeleckými dielami. Ide o jedinečný priestor bytu určený pre klienta ktorý ocení jeho výtvarné a architektonické kvality.
Moderná architektúra rezidencie patrí so svojimi jedinečnými prvkami a scenériou okolia medzi najprestížnejšie projekty v tejto lokalite. Rezidenčné domy sú osadené v svahovitom teréne s južnou orientáciou. Areál je strážený a uzavretý.


ZÁKLADNÉ ÚDAJE
* lokalita: Bratislava - Karlova Ves /ulica - Albína Brunovského/
* počet izieb: 5
* poschodie: 4/4
* úžitková plocha: 198 m2
* plocha terasy: 200 m2
* garáž, pivnica
* terasa vhodný okolo celého bytu

LOKALITA
Tiché prostredie plné zelene, rýchle napojenie na diaľničný obchvat, rýchla dostupnosť do centra, bohatá občianska vybavenosť

CELKOVÝ DOJEM
* atraktívna lokalita, ticho, zeleň
* luxusný byt ihneď k nasťahovaniu
* byt je vhodný pre milovníkov luxusu, súkromia a nadštandartu
* reprezentatívny, jedinečný byt na najlepšom mieste
* kombinácia výnimočnosti a neopakovateľnosti

Ďalšie fotografie a pôdorys bytu sú k dispozícii v realitnej kancelárii.
Byt je napísaný na firmu, možnosť odpočtu DPH. List vlastníctva je bez tiarch.

CENA a fotografie na vyžiadanie v RK

V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra.
Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas!

ID: 600001
© Text je autorským dielom a majetkom 1.BRATISLAVSKÉHO CENTRA REALÍT

Podobné realitné ponuky - 5 a viac izbový byt, Bratislava - Karlova Ves