Mníchovská Alej - novostavba moderného domu v TOP lokalite

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Mníchova Lehota
125.11 m²
149.93 m²
2
4
predaj - Rodinný dom - Novostavba
215.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

81661x zobrazená v zozname / 4277x zobrazená detailne / 225x zobrazená detailne tento mesiac

REWIN reality Vám ponúka na predaj novostavby radových domov v peknej lokalite v obci Mníchová Lehota, vzdialenej len pár minút od krajského mesta Trenčín. Zástavba radových domov sa skladá z 24 domov s úžitkovou plochou veľkorysých 125,11 m2 a budú postavené na pozemkoch s výmerou od 150 m2 až po 321 m2. Každý dom disponuje dvoma parkovacími miestami z prednej časti pozemku a dvoma loggiami na poschodí domu.

Technický stav:


Na výstavbu sú používané najmodernejšie materály, ktoré zaručujú vysoký komfort bývania, ktorý Vám dokáže ponúknuť iba novostavba. Domy budú postavené z kvalitných materiálov Heluz Family a Heluz AKU pre lepšiu akustiku a termoizoláciu. Kúrenie je riešené komfortným podlahovým kúrením, ktoré je napojené na vlastné tepelné čerpadlo. Tepelnú izoláciu Vám zabezpečí zateplenie 200 mm sklenou vatou a izolačné trojsklo použité v každej miestnosti domu. Zaujíma Vás viac technických špecifikacií? Neváhajte ma kontaktovať.

Dokončenie:


Domy sa odovzdávajú v prevedení “holodom”, čo znamená, že dom je odovzdaný bez dokončenia interiéru. Vďaka tomu si môžete svoje nové bývanie dokončiť podľa vlastných predstáv a preferencií. Avšak v prípade, že by ste chceli nehnuteľnosť mať dokončenú bez starostí, ponúkame možnosť dokončenia do fázy štandard už od 15.800€. Domy sú aktuálne vo výstavbe, pričom aktuálne stojí už pár hrubých stavieb ktoré je možné si obhliadnúť osobne. Dokončenie je naplánované na 1.kvartál 2024.

Dispozícia:


Domy sú ideálne dispozične rozložené a ponúkajú dennú a nočnú časť. Skladajú sa z 2 nadzemných podlaží, pričom jednotlivé podlažia ponúkajú:
1.podlaže: zádverie, WC s umývadlom, technická miestnosť, priestranná obývacia izba s jedálňou a kuchyňa. Z obývacej izby je východ na terasu a záhradu.
2.podlažie: chodba, 3 izby s východom na loggiu, šatník a priestranná kúpeľňa tiež s dverami na loggiu.

Financovanie:


Ak dnes snívate o vlastnom bývaní v priestrannom dome so záhradou, je často ťažké zmestiť sa do podmienok financovania drahšej nehnuteľnosti.
Preto sme nastavili jedinečné financovanie.

Stačí vám záloha 7.500,-EUR.


Zvyšok kúpnej ceny zaplatíte až po kolaudácii a zápise domu do katastra nehnuteľností.

Lokalita:


Domy na Aleji vyrastajú v Mníchovej Lehote, satelitnej obci mesta Trenčín. Ľahká dostupnosť autom do krajského mesta, alebo bicyklom pod Ostrý vrch alebo Inovec, je výhodou. Vznikne malá lokálna komunita na vlastnej ulici, ktorá bude bezpečná, a v budúcnosti už pod oknami nebude prebiehať iná výstavba.

V prípade záujmu o viac informácií alebo obhliadku ma neváhajte kontaktovať aj počas víkendov na tel.č.:

Cena: 215.000,-EUR (vrátane DPH)



Aj vďaka našej novej službe dokážete kúpiť novú nehnuteľnosť skôr, ako predáte tú svoju. Zistite viac informácií u makléra.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Mníchovej Lehote

Inzerovaný rodinný dom v Mníchovej Lehote v cene 215.000,- € je o 10.198 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Mníchovej Lehote. Rozloha má priemernú rozlohu rodinného domu v Mníchovej Lehote.

Pozícia realitnej ponuky

215.000,- €
Cena nehnuteľnosti 19.990,- € 889.000,- €
149.93 m²
Rozloha pozemku 105 m² 3030 m²
125.11 m²
Celková rozloha 12 m² 2138 m²
125.11 m²
Úžitková plocha 1 m² 400 m²

Kontaktujte

Andrej Kubaščík

Andrej Kubaščík

hovorím po slovensky mluvim česky I speak english
+421940.. zobraziť +421940284247

REWIN reality, s.r.o.

REWIN reality, s.r.o.

Bajkalská 2C, Bratislava - mestská časť Nové Mesto 831 04

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku149.93 m²
Celková rozloha125.11 m²
Úžitková plocha125.11 m²
Počet poschodí2
Počet izieb4
Statusaktívne
Lódžiaáno - 2
Parkovanievonkajšie
Postavené ztehla
Zateplený objektáno
Terénrovina
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-732404 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny