MODERNÉ KANCELÁRIE NA PRENÁJOM NEĎALEKO NOVEJ AUTOBUSOVEJ STANICE NIVY

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
100 m²
8
3
áno
áno
áno
prenájom - Kancelárie - Novostavba
12,50 €/m2/mes. +energie
Ponúknite vlastnú cenu

138039x zobrazená v zozname / 15099x zobrazená detailne / 212x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom moderné kancelárie vo vyhľadávanej časti Bratislavy m. č. Ružinov na Košickej ulici. Už svojou architektúrou dokážu nejedného klienta zaujať, najmä svojimi vystúpenými administratívnymi priestormi, ktoré sa nachádzajú nad parkoviskom. Patria do polyfunkčného domu VICTORIA v ktorom sa nachádzajú aj samostatné bytové jednotky a obchodné priestory. V ponuke je viacero administratívnych priestorov, ktoré sú pre klienta k dispozícií ihneď. Priestory môžu byť klientovi odovzdané zariadené alebo nezariadené. Všetky priestory sú plne klimatizované. Každý priestor môže byť upravený podľa požiadavky klienta.

Administratívne priestory môžu byť využité: architektov, projektantov, reklamné agentúry, finančných sprostredkovateľov - banky, advokátov, IT spoločnosti, rôzne inštitúcie a veľa ďalšieho.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:


* Výmera priestorov: 18,1 m2 - 354 m2
* Parkovanie: v podzemnej garáži: 100€ bez DPH / miesto
* Doba nájmu: min. 24 mesiacov
* Vybavenie: klimatizácia, vykurovanie, zdvojené podlahy, recepcia, kuchynka a toalety (rozdelené pre pánov a dámy)

Zaujíma Vás svet realít? Sledujte nás aj na našom INSTAGRAME 1.bcr.sk_reality alebo FACEBOOKU 1.BCR - Realitná kancelária.

LOKALITA A OKOLIE:


Polyfunkčný objekt je situovaný na Košickej ulici s výbornou občiansku vybavenosťou. Nachádza sa tu veľa reštaurácií, kaviarní, rôznych obchodov, známa tržnica Miletičová. Výborná dostupnosť na každý smer vďaka zastávkam MHD, v blízkosti sú aj zastávky električky. Jednoduchý prístup je či už do centra mesta alebo mimo mesta. Priamo v budove sa nachádza Tesco expres, kaviareň s pekárničkou, Fitness centrum, rôzne služby.

ID:

© Text je autorským dielom a majetkom 1.BCR s. r. o.
Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu kancelárie v Bratislave - Ružinov

Inzerovaný kanceláriu v Bratislave - Ružinov v cene 13,- €/m2/mes. je o 5.111 € lacnejší ako je priemerná cena kancelárie v Bratislave - Ružinov. Rozloha je o 192 metrov menšia ako je priemerná rozloha kancelárie v Bratislave - Ružinov. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 35 kancelárií v Bratislave - Ružinov. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421901.., uveďte číslo ponuky ZR-81...

Pozícia realitnej ponuky

13,- €/m2/mes.
Cena nehnuteľnosti 5,- €/m2/mes. 175,- €/m2/mes.
600 m²
Celková rozloha 1 m² 33154 m²
100 m²
Úžitková plocha 1 m² 31000 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha600 m²
Úžitková plocha100 m²
Poschodie3
Počet poschodí8
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Kúpeľňaáno
Garážáno
Výťaháno
Parkovanieáno
Klimatizáciaáno
Bezbariérový prístup áno
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-81806353 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.