Moderné kancelárie už od 19m2 až po celé poschodie (600m2)

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Nivy
Ulica.: Miletičova
40 m²
9
po rekonštrukcii
áno
centrálna
prenájom - Kancelárie
8,- €/m2/mes. Energie:
6 € / mes
+6,00€ energie, +DPH, vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

2265x zobrazená v zozname / 150x zobrazená detailne / 150x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom kancelárske priestory v širšom centre Bratislavy v administratívnej budove na Miletičovej ulici. Budova má výbornú dostupnosť autom – diaľnica 5min, letisko 10min, centrum 10min.

Budova je po kompletnej rekonštrukcii. Priestory na jednotlivých podlažiach boli upravené tak, aby vyhovovali najmodernejším požiadavkám prenájmu, a aby vyhovovali nie len veľkým spoločnostiam, ale aj menším pracovným kolektívom a jednotlivcom s jednou kanceláriou. Kancelárie nie sú priechodné, ale v prípade záujmu sa dajú prepojiť a upraviť podľa požiadaviek.

Na každom poschodí sa nachádza minimálne jedna spoločná kuchynka a sociálne zariadenia. V budove je klimatizácia, recepcia so strážnou službou, vstup na kartový a kamerový systém. Nájomcom je k dispozícii na využívanie aj veľká konferenčná miestnosť. V suteréne sa nachádzajú skladové/archívne priestory. Prístup do budovy je zabezpečený 24/7.

V ponuke máme kancelárske priestory s rozlohami 19,83 m2, 30,60 m2, 39,66 m2, 40,53 m2, 60 m2, 102,77 m2, 122,04 m2 a celé poschodia (600m2)

Cena nájmu:


8,- Eur/m2 kancelárskej plochy/mesiac + DPH
4,25- Eur/m2 spoločný priestor/mesiac + DPH

Ostatné poplatky:


záloha na energie: 2,92EUR/m2/mesiac + DPH
SBS, denné upratovanie, hygiena, revízie, prevádzka: 3,50EUR/m2/mesiac + DPH
Celková cena s energiami a službami (kancelárska plocha): 14,42EUR/m2/mesiac + DPH

V budove sú optické siete. Nájomníci si môžu vybrať medzi nasledovnými operátormi - TELEKOM, SLOVANET, Vnet, RAINSIDE - zmluvu s vybraným operátorom si uzatvára nájomca sám. Kancelárie je možné vybaviť nábytkom, alebo prenajať ako holo-priestor.Administratívna budova poskytuje parkovanie na vlastnom uzavretom parkovisku spolu s 58 parkovacími státiami, ktoré je zabezpečené rampami, kamerovým systémom, ako aj strážnou službou 24/7.

Využite služby spoľahlivej realitnej kancelárie, ktorá je na trhu už viac ako 21 rokov! Bližšie informácie nájdete aj na našej web stránke alebo nám zašlite mail s vašimi požiadavkami a my vám doporučíme pre vás vhodnú nehnuteľnosť.
, kluc.sk , RK Kľúč, tel.:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu kancelárie v Bratislave - Nivy na ulici Miletičova

Inzerovaný kanceláriu na ulici Miletičova v Bratislave - Nivy v cene 8,- €/m2/mes. je o 32 € lacnejší ako je priemerná cena kancelárie v Bratislave - Nivy. Rozloha je o 39 metrov väčšia ako je priemerná rozloha kancelárie v Bratislave - Nivy.

Pozícia realitnej ponuky

8,- €/m2/mes.
Cena nehnuteľnosti 5,- €/m2/mes. 175,- €/m2/mes.
40 m²
Celková rozloha 1 m² 33154 m²
40 m²
Úžitková plocha 1 m² 31000 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha40 m²
Úžitková plocha40 m²
Počet poschodí9
Vlastníctvofiremné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Internetoptika
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Zateplený objektáno
Klimatizáciacentrálna
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--202 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.