Moderne zariadená dvojgarsónka po rekonštrukcii - Stavbárska ul.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na prenájom moderne, luxusne zariadenú 2 garsónku s loggiou cez obe izby o výmere 36,10 m2 bez plochy loggie v bytovom domu na Stavbárskej ul. v BRATISLAVE.

Byt má západnú orientáciu a nachádza sa na 9 nadzemnom podlaží/11.p. s dvoma výťahmi. Bytový dom realizuje aktuálne rekonštrukciu vnútorných priestorov a v dohľadnej dobe sa bude realizovať zateplenie. Bezpečnosť obyvateľov je zabezpečená kamerovým systémom vo všetkých chodbách, vo výťahoch a tiež službou na každom poschodí, ktorá je zodpovedná za dodržiavanie čistoty a domového poriadku. Vchod je udržiavaný, zabezpečený elektronickým vrátnikom.

Dispozícia:
zo vstupnej chodby je vstup do kúpeľne, samostatného WC, obývacej izby a spálne. Samostatná menšia kuchyňa je kompletne zariadená kuchynskou linkou a spotrebičmi. Obe izby sú orientované na západ s výhľadom do ulice na športovú halu.

Vybavenie:
Byt je kompletne moderne zariadený. V kuchynskej linke v tvare L sú zabudované spotrebiče, elektrická varná doska, digestor, teplovzdušná rúra.
V obývacej izbe je jedálenský stôl s lavicou, sedačka, konferenčný stolík, komoda s televízorom a stojan na kvety.
V kúpeľni sprchový kút, umývadlo a samostatná toaleta. Vo vstupnej hale je klimatizácia, botník s vešiakovou zostavou, vstavaná chladnička s mrazničkou, mikrovlnná rúra, práčka a šatníková vstavaná skriňa.

Podlahy majú v celom byte modernú úpravu - parkety, dlažby.

Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť: pobočky bánk, obchody, služby, stravovanie, v blízkosti škola, škôlka, zdravotná starostlivosť. V blízkosti sú možnosti športových aktivít a fitness pre všetky vekové kategórie. Prírodu zabezpečuje neďaleký lesopark.

Cena prenájmu je 490,- EUR vrátane energií pre jednu dospelú osobu.

Prenájom je vhodný max. pre dve dospelé osoby a je možný IHNEĎ.

Záujemca hradí nájom vopred, depozit vo výške dvojmesačného nájmu.

Kontakt: Mgr. Mariana Flickingerová, tel. č. , e-mail:

Podobné realitné ponuky - Dvojgarsónka, Bratislava - Vrakuňa