MODERNE ZREKONŠTRUOVANÝ, SLNEČNÝ 3-IZB. BYT V KÚPEĽNOM MESTE DUDINCE.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

NOVÁ CENA!!! Ponúkame Vám na predaj zrekonštruovaný 3 izbový byt, ktorý je teplý, slnečný a s nádherným výhľadom. Byt prešiel rozsiahlou rekonštrukciou, byt je obývateľný ihneď. Byt je svetlý s dobrou orientáciou na 3 svetové strany a výborná dispozícia, nepriechodné izby. Byt má veľkú lodžiu s nádherným výhľadom do prírody.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE NEHNUTELNOSTI:
Byt sa nachádza na 2 poschodí bytového domu, pozostáva z veľkej vstupnej chodby, kuchyne, z troch nepriechodných izieb, veľkej lodžie, kúpeľne a oddeleného WC. K bytu prislúcha pivnica.

POPIS NEHNUTELNOSTI :
• rozloha bytu je 78 m2, 2 poschodie
• tri nepriechodné izby
• náklady na bývanie vrátane všetkých energií sú 170€ na 3os. mesačne
• plastové okná, plávajúce podlahy, dlažba v chodbe a kuchyni
• byt prešiel rozsiahlou rekonštrukciou - nové okná, nové podlahy, nové dvere, nové stierky, moderné kamenné obklady s podsvietením, zánovná kuchynská linka, murované
jadro (jadro bolo prerobené skôr ako ostatné)
• lodžia
• priestranná kuchyňa s peknou kuchynskou linkou
• výborná dispozícia – veľká izba s lodžiou , slnečné izby
• k bytu prislúcha pivnica
• detské ihrisko
• pokojná časť mesta Dudince - tiché, príjemné a komfortné bývanie
• bezproblémové parkovanie je veľkou výhodou hlavne vo večerných hodinách
• osobné vlastníctvo, financovanie hypotékou možné (pomôžeme Vám s jej vybavením)

BYTOVÝ DOM:
Bytový dom prešiel rozsiahlou rekonštrukciou ako je napríklad zateplenie, nové vchodové dvere, plastové okná, nová strecha so zateplením atď.

CELKOVÝ DOJEM MAKLÉRA:
Tento krásny byt odporúčam z viacerých dôvodov. Mne osobne sa páči, že má výbornú orientáciu až na tri svetové strany čo zaručuje, že je veľmi svetlý a slnečný. Má veľkú lódžiu s nádherným výhľadom ktorá, je ideálna na popíjanie rannej kávy či večerného vínka s priateľmi. Byt má výbornú dispozíciu - nepriechodné izby, veľkú kuchyňu, samostatné WC a veľkú chodbu. Rekonštrukcia bytu je urobená vkusne a veľmi moderne. Najviac sa mi páči priestranná kuchyňa s barovým pultom čo pôsobí veľmi moderne a štýlovo. Poloha bytu je výborná, nachádza sa v pokojnej časti a je tu pohodlné parkovanie. Určite odporúčam obhliadku tohto bytu!!!

PREDÁME AJ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ STAČÍ LEN ZAVOLAŤ!
Naša realitná kancelária pre Vás zabezpečí vypracovanie kúpno-predajných zmlúv, znalecký posudok, kataster, hypotekárny úver, prepis všetkých energií a odovzdanie nehnuteľnosti. V prípade potreby zabezpečíme pre Vás statický posudok, vypracovanie kompletnej projektovej dokumentácie, vypratanie nehnuteľnosti, profesionálne pripravenie nehnuteľnosti na predaj, iné právne poradenstvo.

TEŠÍM SA NA OBHLIADKU S VAMI, kedykoľvek ma kontaktujte na tel.č. alebo na tel.č. . Ak máte záujem o obhliadku pre ponuku s kódom SGBT007KA volajte mi kedykoľvek, kontaktovať ma môžete aj na Prípadne ak sa chcete niečo opýtať osobne, nájdete nás v kancelárií na Námestí SNP 15 v Krupine (Malý rínok) pod zlatníkom.

Podobné realitné ponuky - 3-izbový byt, Krupina

Predaj, trojizbový byt Krupina, Majerský rad
Predaj 83.000,- €
Predaj, trojizbový byt Krupina, Majerský rad

Ponúkame na predaj 3 izbový byt v zachovalom stave o rozlohe 74,54m2 na ulici Majerský rad v Krupine. Byt sa nachádza na druhom poschodí z piatich. K bytu prináleží...

3-izbový byt 75 m2 Krupina
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Predaj, trojizbový byt Krupina, Majerský rad 83.000,- € 3-izbový byt 75 m2 Krupina predaj