Moderný 2-izb. byt, NOVOSTAVBA, GARÁŽ, BA IV. ZB, Bratislavská ul.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

POPIS BYTU:
Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom slnečný MODERNE ZARIADENÝ 2-izbový byt s GARÁŽOVÝM STÁTÍM v rezidencii Záhorská na ulici Bratislavská v lokalite BA IV. Záhorská Bystrica. Byt sa nachádza na 4. poschodí v 4 poschodovom TEHLOVOM bytovom dome s VÝŤAHOM. Celková rozloha bytu je 70,53 m2 (byt 61,53 m2, balkón 9 m2). V cene je PARKOVACIE MIESTO v garáži a k dispozícii je murovaná PIVNICA.
Byt pozostáva z obývacej izby, ktorá je prepojená s kuchyňou, spálne, kúpeľne s vaňou, samostatnej toalety a predsiene. Východ na balkón je z obývacej izby aj spálne.

STAV BYTU:
NOVOSTAVBA. Plastové okná so žalúziami, plávajúca podlaha, dlažba v príslušenstve, bezpečnostné dvere. Byt sa prenajíma kompletne moderne zariadený (na chodbe sú vstavané skrine, v spálni komoda, skrine a manželská posteľ, v obývacej izbe sedačka, stôl). V kuchyni je nová kuchynská linka so spotrebičmi (umývačka riadu, sklo-keramická varná doska, elektrická rúra, práčka). V obývacej izbe je BIO KRB a KLIMATIZÁCIA.
Vlastná kotolňa v bytovom dome.

PLATBY:
Nájom vrátane energií, internetu, káblovej televízie a garážového státia je 650,- eur.
Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí platba za prvý mesiac nájmu, depozit vo výške jednomesačného nájmu (depozit bude vrátený pri ukončení nájmu) a provízia pre realitnú kanceláriu vo výške polovice mesačného nájmu.

LOKALITA:
Tichá lokalita s výborným dopravným napojením do Bratislavy (nový diaľničný zjazd). Autobusová zastávka MHD sa nachádza priamo pred bytovým domom. V komplexe je reštaurácia, kvetinárstvo. V areáli je detské ihrisko. Blízko je Billa, čerpacia stanica.

/ PRENÁJOM / 2 – IZBOVÝ BYT / BRATISLAVA IV. ZÁHORSKÁ BYSTRICA / BRATISLAVSKÁ ULICA / NOVOSTAVBA / GARÁŽ / BALKÓN / PIVNICA / KLIMATIZÁCIA / BIO KRB /

Podobné realitné ponuky

Moderný, krásny 2i byt 48m2, balkón, parkovanie, TILLIA
Prenájom 560,- €/mes.
Moderný, krásny 2i byt 48m2, balkón, parkovanie, TILLIA

Moderný, krásny 2i byt 48m2, balkón, parkovanie, TILLIADispozícia:Celková rozloha 47,43m2 + 5,3m2 balkón + pivnica; situovaný na 1.poschodí v novostavbe s výťahom;Vstupná hala, obývacia izba príjemne...

2-izbový byt 48 m2 Bratislava - Záhorská Bystrica / Ota Holúska
Prenájom 2-izb. bytu s predzáhradkou, projekt TILLIA
Prenájom 610,- €/mes.
Prenájom 2-izb. bytu s predzáhradkou, projekt TILLIA

Realitná kancelária LIVIANTE exkluzívne ponúka na PRENÁJOM kompletne zariadený 2-izbový byt s predzáhradkou. Tento veľmi útulný a svetlý byt sa nachádza v NOVOSTAVBE TILLIA, na ulici Ota Holúska v mestskej...

2-izbový byt 49.24 m2 Bratislava - Záhorská Bystrica / Ota Holúska 7D
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Moderný, krásny 2i byt 48m2, balkón, parkovanie, TILLIA 560,- €/mes. 2-izbový byt 48 m2 Bratislava - Záhorská Bystrica
Ota Holúska
prenájom
Prenájom 2-izb. bytu s predzáhradkou, projekt TILLIA 610,- €/mes. 2-izbový byt 49.24 m2 Bratislava - Záhorská Bystrica
Ota Holúska 7D
prenájom