MODERNÝ 2 IZBOVÝ BYT S VEĽKOU TERASOU A GARÁŽOVÝM STÁTÍM, BELVEDER

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Tím Victory Investments Vám vo výhradnom zastúpení ponúka na prenájom moderný, zariadený 2 izbový byt s veľkou terasou a garážovým státím v lokalite Belveder, blízko centra Banskej Bystrice. Byt sa nachádza v novostavbe z r. 2018 na 4. nadzemnom podlaží s výťahom. Z bytu je krásny výhľad na jazierko v areáli Belveder.

Dispozične pozostáva z chodby s veľkou skriňou, kuchyne spojenej s priestrannou obývačkou s výstupom na terasu, spálne (veľká skriňa), nová manželská postel, kúpeľne s vaňou a WC. Prenajíma sa kompletne zariadený novým nábytkom a zariadením, vrátane umývačky riadu, chladničky s mrazničkou, elektrickej varnej dosky, rúry, práčky.

Výmera bytu je 59,59m2, terasa má výmeru 14,43m2 a pivnica je o výmere 4m2. Byt je orientovaný na JV stranu, čim je svetlý a teplý. Súčasťou nájmu je 1 pivnica a 1 garážové miesto.

Byt je ideálny pre páry alebo jednotlivcov, nie pre študentov, zviera po dohode. Cena nájmu je 580 €/mesiac pre 1 osobu, 600 € pre viac osôb vrátane energií, bez nákladov na internet a TV.
K dispozícii IHNEĎ.

V lokalite Belveder je kompletná občianska vybavenosť: obchod LIDL, blízkosť MHD, park, nemocnica, reštaurácia, škôlka, kozmetika, kaderníctvo, pilates. Táto lokalita má vlastnú strážnu službu, záhradníkov, ktorí sa starajú o okolie, a taktiež upratovanie vchodov je zabezpečené. Odporúčame !
Na bytový dom bol vyhotovený energetický certifikát sk."B"

Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí 1x mesačný nájom, 1x vratná kaucia a individuálny sprostredkovateľský poplatok.

Text inzerátu a fotky podliehajú autorským právam !

UPOZORNENIE!
Vzhľadom na mimoriadny stav súvisiaci s vírusom COVID-19 budú pre ohliadky platiť tieto pravidlá:
- záujemca nie je v karanténe
- záujemca nemá cestovateľskú anamnézu a ani sa s nikým, kto by túto anamnézu mal nestretol
- obhliadky vykonávame výhradne s minimálnym počtom ľudí, aj to len s ochrannými pomôckami
(rúška, prípadne aj rukavice a návleky na nohy)

Odmena za TIP :
Viete o nehnuteľnosti na predaj alebo prenájom vo Vašom okolí, či okruhu Vašich známych a poznáte niekoho, kto potrebuje pomoc pri predaji alebo prenájme svojho domu, bytu, pozemku, prípadne inej nehnuteľnosti?

Stačí nás odporučiť Vaším známym a priateľom. V prípade, že sa obchod zrealizuje, máte istú odmenu na základe vopred Vami podpísanej zmluvy o spolupráci s našou spoločnosťou, kde sa zaväzujeme vyplatiť Vám vopred dohodnutú odmenu za TIP.

Podobné realitné ponuky - 2-izbový byt, Banská Bystrica

Luxusný 2i byt v novostavbe - priame centrum BB, 70,08 m2 - ihneď voľn
Prenájom 600,- €/mes.
Luxusný 2i byt v novostavbe - priame centrum BB, 70,08 m2 - ihneď voľn

TUreality Vám ponúka na prenájom tento krásny, moderný a priestranný 2i byt, ktorý môže slúžiť nielen na bývanie, ale je vhodný aj na podnikateľské účely ako kancelária. Nachádza sa v...

2-izbový byt 70 m2 Banská Bystrica
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Luxusný 2i byt v novostavbe - priame centrum BB, 70,08 m2 - ihneď voľn 600,- €/mes. 2-izbový byt 70 m2 Banská Bystrica prenájom