Moderný 3i byt, kompletná rekonštrukcia, loggia, Rajecká ulica,Vrakuňa

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Na prenájom ponúkame veľmi pekný, slnečný, priestranný 3-izbový byt, kompletne dizajnovo zariadený, po kompletnej rekonštrukcii, so samostatnou kuchyňou a 3 nepriechodnými izbami a loggiou vo vyhľadávanej lokalite v blízkosti Malého Dunaja a Vrakunského lesíka na Rajeckej ulici v Bratislave v tichej mestskej časti Vrakuňa.

Podlahová plocha bytu predstavuje 66,5 m2 + loggia 3 m2. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 4. poschodí v 7 - poschodovej zateplenej bytovej jednotke s výťahom. V okolí kompletná občianska vybavenosť a bezproblémový prístup do centra mesta.

Možnosť parkovania pred bytovou jednotkou.

Byt sa prenajíma kompletne dizajnovo zariadený s kuchynskou linkou na mieru s elektrickou varnou doskou a elektrickou rúrou na pečenie, so zabudovanou chladničkou s mrazničkou, umývačkou riadu, práčkou, jedálenským stolom a so šatníkovými skriňami na mieru na chodbe a v spálni. V kúpeľni sa nachádza vaňa, umývadlo, odkladacia polička a kúpeľňový nábytok. V obývacej izbe je k dispozícii rozkladacia sedacia súprava, konferenčné stolíky a dizajnová obývačková zostava.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná hala, kuchyňa s prístupom na loggiu, obývačka, 2 x nepriechodná spálňa, kúpeľňa a toaleta.

Bytový dom sa nachádza v tichej lokalite s výbornou občianskou vybavenosťou. V blízkosti bytovej jednotky je možné nájsť potraviny, reštaurácie, kaviarne, lekáreň, športové ihrisko, obchody a služby rôzneho zamerania. V blízkosti bytového domu sa nachádzajú taktiež zástavky MHD - autobusy.

Byt je voľný ihneď.

Veľmi pekné a príjemné bývanie.

Mesačný prenájom predstavuje 490 € + 160 € energie.

Kontakt:

Email:



Podobné realitné ponuky - 3-izbový byt, Bratislava - Vrakuňa

Prenájom 3 izbový byt, Čiližská ulica, Bratislava II. Vrakuňa
Prenájom 650,- €/mes.
Prenájom 3 izbový byt, Čiližská ulica, Bratislava II. Vrakuňa

POPIS BYTU:Ponúkame na prenájom pekný 3 izbový byt v Bratislava II. Vrakuňa, Čiližská ulica. Nachádza sa v zapletenom panelovom dome na 6/12 poschodí. Výmera je 64 m2, je s lodžiou...

3-izbový byt 64 m2 Bratislava - Vrakuňa / Čiližská
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Prenájom 3 izbový byt, Čiližská ulica, Bratislava II. Vrakuňa 650,- €/mes. 3-izbový byt 64 m2 Bratislava - Vrakuňa
Čiližská
prenájom