Moderný 4 izbový mezonet blízko centra

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Nivy
Ulica.: Páričkova
105 m²
8
6
4
áno
áno
predaj - 4-izbový byt - Novostavba
499.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

0x zobrazená v zozname / 3089x zobrazená detailne / 138x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária RIVERS REAL ESTATE Vám ponúka na ponúka na predaj tento jedinečný 4 izbový mezonet v Bratislave časť Nivy.

Tento moderný mestský byt vzniká v novom projekte ktorý revitalizuje pôvodnú budovu a prináša do nej nový život. Byt sa nachádza na Páričkovej ulici v obľúbenej lokalite, ktorá v súčasnosti prechádza širokou modernizáciou a svojim obyvateľom poskytuje nové možnosti mestského moderného bývania.

Štvorizbový mezonet sa nachádza na 6 a 7 poschodí z celkových 8 poschodí, disponuje a podlahovou a plochou o výmere 105 m2 a veľkorysou loggiou o výmere 16 m2. Vstup do bytu sa nachádza na 6 poschodí, na ktorom je vstupná hala s úložným priestorom, toaleta, na poschodí sa tiež nachádzajú spálňa o výmere 15 m2 a izba o výmere 10 m2. Na druhom poschodí bytu sa nachádza priestranná obývacia izba spojená s kuchyňou a jedálňou, kuchyňa je navrhnútá s dostatkom pracovného priestoru, komorou a kuchynským ostrovom. Vstup na loggiu je možný z obývacej izby alebo spálne 14 m2 na poschodí sa nachádza aj kúpeľňa a wc. Dispozičné riešenie je veľmi príjemné a praktické s dôrazom na kvalitné využitie priestoru na bývanie. Tento projekt dominuje kvalitnou architektúrou s výnimočnými dispozičnými riešeniami. V tomto obnovujúcom projekte bude súčasťou aj vybudovanie výťahu, kompletná úprava fasády a vzhľadu bytového domu. Byt bude disponovať teplovodným podlahovým kúrením s vlastným kotlom a prípravou na klimatizáciu.

Lokalita Nivy v ktorej sa projekt nachádza, vyniká najme komfortom bývania a výbornou dostupnosťou do centra mesta, priamo v jej tesnej blízkosti sa buduje nové centrum tzv. nový downtown ktorý posuvá občiansku vybavenosť okolia o niekoľko úrovní vyššie. Nablízku je tiež novovybudovaná autobusová stanica Nivy, ktorá prináša nový spôsob využitia a prináša komfort kvalitného nakupovania, stravovania a prepravy na jedinom mieste. Zároveň myslí aj na voľný čas obyvateľov, ktorý môžu tráviť na zelenej streche či už prechádzkou alebo športom. Dostupnosť do centra nieje jedinou výhodou, veľmi dobre pripojenie na diaľnice zabezpečí úsporu času pri presnuoch po meste alebo do susedných krajín.

Cena bytu je 499 000,-EUR s DPH


Byt sa predáva vo vyhotovení holobyt

Follow the Rivers find your home...

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 4-izbového bytu v Bratislave - Nivy na ulici Páričkova

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 štvorizbových bytov v Bratislave - Nivy. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-72...

Pozícia realitnej ponuky

499.000,- €
Cena nehnuteľnosti 249.000,- € 699.000,- €
120 m²
Celková rozloha 80 m² 210 m²
105 m²
Úžitková plocha 82 m² 151.6 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha120 m²
Úžitková plocha105 m²
Poschodie6
Počet poschodí8
Počet izieb4
Vlastníctvofiremné
Statuspredané
Vykurovanievlastné
Lódžiaáno
Výťaháno
Parkovanieáno
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-724690 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.