Moderný 4i rodinný dom iba 2km od obce Vajnory. PREDANÝ!

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ak hľadáte krásny a moderný rodinný dom blízko Bratislavy a za zaujímavú cenu, tu ste na správnej adrese!
LG Reality Vám ponúka na predaj tento zaujímavý 4 izbový rodinný dom s modernou dispozíciou a pozemkom 560m2 v obľúbenej lokalite Čierna voda, iba cca. 2km od obce Vajnory.


Dom s krásne upravenou záhradou navrhnutou záhradným architektom je situovaný v príjemnej a zároveň tichej časti Čiernej vody, na Suchom mieste.

Stav a dispozičné riešenie
Cca. 10-ročná novostavba je prízemný rodinný dom typu bungalov s rovnou strechou, postavený z tehly + zateplenie. Praktická dispozícia ponúka príjemné bývanie aj pre 4-člennú rodinku. Pozostáva zo vstupnej chodby, veľkej otvorenej obývacej izby spojenej s kuchyňou, 3 samostatných nepriechodných izieb, šatníkovej miestnosti, kúpeľne s WC, samostatného WC pre hostí, technickej miestnosti. V obývacej izbe je zaujímavo riešený priznaný zvýšený strop, čo dodáva tomuto priestoru vzdušnosť a dostatok svetla, aj vďaka veľkým preskleným dverám, vedúcim do záhrady.
Dom je veĺmi moderne a nadčasovo zariadený. Vďaka svojmu vybaveniu, ktoré okrem iného zahŕňa aj ALARM, kamerový systém či klimatizáciu, vie tento dom osloviť záujemcov rôznych vekových skupín. Kuchyňa je vybavená modernou kuchynskou linkou na mieru so zabudovanými kvalitnými spotrebičmi. O úložný priestor sa postará praktická samostatná šatníková miestnosť a Rolldor na chodbe. Obývacej izbe dominuje štýlový krb. Plynové kúrenie s kotlom Wiessmann zabezpečuje v dome príjemnú klímu aj počas zimných mesiacov, avšak s prijateľnými mesačnými nákladmi cca. 120,-EUR/ mes.

Dom má krásne upravenú záhradu s množstvom zelene, dostatočným súkromím, príjemným posedením. K dispozícii je zavlažovací systém so studňou, praktický záhradný domček, jazierko, pergola, hojdačka.

Lokalita
Suché miesto je príjemná moderná časť Čiernej vody, situovaná na začiatku vpravo (v smere od Vajnor). Táto štvrť je zaujímavá tým, že všetky domy sú v jednom modernom štýle, čo pôsobí aj na pohľad jednotne a harmonicky. Čierna voda je vzdialená od Vajnor cca. 2km. Do Bratislavy je tak rýchly prístup s viacerými možnosťami. V rámci Čiernej vody je k dispozícii kompletná občianska vybavenosť vrátane novej základnej školy so škôlkou.

Cena domu: 263.000,-EUR (vrátane právneho servisu a provízie RK).

Ak Vás ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať a dohodnite si obhliadku. Rád Vám dom predstavím osobne. Kontakt Ing. Patrik Ivánek, tel. , email:



Podobné realitné ponuky - Rodinný dom, Bratislava - Vajnory

Rodinný dom s vidieckym charakterom, BA- Vajnory
Predaj 390.000,- €
Rodinný dom s vidieckym charakterom, BA- Vajnory

Ponúkame na predaj rodinný dom vidieckeho charakteru, ktorý sa nachádza na Roľníckej ul. vo Vajnoroch. Dom je situovaný na pozemku s tzv. "spoločným dvorom" kde 3 domy za sebou zdieľajú...

Rodinný dom 158 m2 Bratislava - Vajnory / Roľnícka
NA PREDAJ! RODINNÝ DOM V DVOJDOME, BRATISLAVA-VAJNORY
Predaj 269.900,- €
NA PREDAJ! RODINNÝ DOM V DVOJDOME, BRATISLAVA-VAJNORY

Realitná kancelária RELCOM Vám v zastúpení Heleny Lukačinovej ponúka na predaj starší dvojpodlažný rodinný dom s pozemkom o výmere 481m2. Dom sa nachádza v pokojnej lokalite Bratislavy. Ul. Pod Válkom...

Rodinný dom 185 m2 Bratislava - Vajnory / Pod Válkom
PREDAJ -> 3-izbový rodinný DOM s garážou, Bratislava - VAJNORY, 481 m2
Predaj 269.900,- €
PREDAJ -> 3-izbový rodinný DOM s garážou, Bratislava - VAJNORY, 481 m2

TUreality ponúka na predaj 3-izbový podpivničený rodinný dom so samostatnou garážou v Bratislave, mestskej časti Vajnory.Rodinný dom sú súčasťou dvojdomu.Celková rozloha pozemku je 481 m2.VÝHODY NEHNUTEĽNOSTI: +...

Rodinný dom 481 m2 Bratislava - Vajnory
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Rodinný dom s vidieckym charakterom, BA- Vajnory 390.000,- € Rodinný dom 158 m2 Bratislava - Vajnory
Roľnícka
predaj
NA PREDAJ! RODINNÝ DOM V DVOJDOME, BRATISLAVA-VAJNORY 269.900,- € Rodinný dom 185 m2 Bratislava - Vajnory
Pod Válkom
predaj
PREDAJ -> 3-izbový rodinný DOM s garážou, Bratislava - VAJNORY, 481 m2 269.900,- € Rodinný dom 481 m2 Bratislava - Vajnory predaj