Moderný kancelársky priestor v novostavbe

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Ružinovská
39 m²
8
prízemie
1
nie
áno
áno
prenájom - Kancelárie - Novostavba
9,- €/m2/mes. Energie:
120 € / mes
+120,00€ energie, +DPH
Ponúknite vlastnú cenu

126437x zobrazená v zozname / 14479x zobrazená detailne / 283x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária RIVERS REAL ESTATE ponúka na prenájom moderný klimatizovaný kancelársky priestor v lukratívnej lokalite v novostavbe v Ružinove. Priestor s celkovou plochou 39 m2 sa nachádza na prízemí polyfunkčného domu, ktorý bol skolaudovaný v r. 2016. Priestor sa prenajíma nezariadený. Vysoké stropy priestoru zaručujú vzdušnosť a svetelnosť kancelárií. Samozrejmosťou je napojenie na vysoko rýchlostný optický internet a klimatizácia. V spoločných priestoroch sa nachádza plne vybavená kuchynka, sociálne zázemie. Medzi výhody lokality patrí bezproblémové parkovanie, výborná dopravná dostupnosť autom aj MHD, skvelá občianska vybavenosť, v pešej dostupnosti reštaurácie a kaviarne. K cene nájmu budú pripočítané energie. Voľný okamžitý. Energetický certifikát budovy - energetická trieda B.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu kancelárie v Bratislave - Ružinov na ulici Ružinovská

Inzerovaný kanceláriu na ulici Ružinovská v Bratislave - Ružinov v cene 9,- €/m2/mes. je o 1.788 € lacnejší ako je priemerná cena kancelárie v Bratislave - Ružinov. Rozloha je o 234 metrov menšia ako je priemerná rozloha kancelárie v Bratislave - Ružinov. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 35 kancelárií v Bratislave - Ružinov. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-32...

Pozícia realitnej ponuky

9,- €/m2/mes.
Cena nehnuteľnosti 5,- €/m2/mes. 175,- €/m2/mes.
39 m²
Celková rozloha 1 m² 33154 m²
39 m²
Úžitková plocha 1 m² 31000 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha39 m²
Úžitková plocha39 m²
Poschodieprízemie
Počet poschodí8
Počet izieb1
Vlastníctvofiremné
Statuszrušené
Internetiné
Lódžianie
Terasanie
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Energetický certifikátB
Predzáhradkanie
Oknáplastové
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-323418n ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny