Moderný, nadštandardne vybavený 2-izb. byt s predzáhradkou-PREDANÝ

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Moderný, nadštandardne vybavený 2-izbový byt v 5-ročnej novostavbe „Pod vŕškami“ sa nachádza v mestskej časti Záhorská Bystrica.
Byt má celkovú výmeru 58 m2 plus pozemok – predzáhradka s terasou (celková výmera = 61 m2).
Vybavenie bytu je nadštandardné a zodpovedá súčasným najmodernejším trendom. Dispozícia bytu je veľmi praktická : vstupná predsieň so šatníkom (posuvné dvere), obývačka s východom do predzáhradky a vstupom do kuchyne, vpravo od predsiene je priestranná kúpeľňa s WC a spálňa so vstavanou skriňou na mieru.
Vybavenie:
Podlahy:
• predsieň a kuchyňa: vinyl Quick Step – vodeodolná podlaha
• obývačka a spálňa: laminát Quick Step – vodeodolná podlaha
Interiérové dvere: Ports Doors biele lakované, bezfalcové, dodatočné pánty, vnútorná výplň: drevotrieska so zvýšenou akustickou izoláciou.

Kúpelňa: obklady a dlažby Paradyz, rohová akrylátová vaňa Ravak so zástenou, splachovací systém Geberit, WC s bidetom, umývadlová batéria značky Grohe, sprchová batéria Grohe s termohlavicou, designové LED svietidlo Dalen s možnosťou stmievania a zmeny farebnej teploty.
Obývačka: Štruktúrovaná kabeláž na troch miestach (CAT6), sito proti hmyzu na otváranie, designový konvektor s ventilátorom a nastaviteľným termostatom.
Spálňa: vonkajšie bezpečnostné žalúzie Griesser v oceľovom mechanizme, odolnosť voči vetru vyše 100 km/h, diaľkové ovládanie, sito proti hmyzu.
Kuchyňa: na mieru zhotovená kuchynská linka s luxusnými kovaniami Blum a zabudovanými spotrebičmi: chladnička s mrazničkou Whirlpool, elektrická rúra Ikea s teplotnou sondou, sklokeramická varná doska Bosch s dvoma indukčnými a dvoma elektrickými platňami, umývačka riadu Bosch 45 cm, kameninový drez Blanco s batériou a výsuvnou sprškou, komínový odsávač Franke napojený do komína cez SDK podhľad, stmievateľné podskrinkové osvetlenie, na strope dizajnové svietidlo Dalen s možnosťou stmievania a zmeny farebnej teploty.
Predsieň: veľký šatník s posuvnými dverami (dve zrkadlá), botník, skrinka s elektrickými ističmi, skrinka s napojením do štruktúrovanej kabeláže.
Predzáhradka: terasa 11 m2, trávnik, výsadba tují, úprava záhradným architektom, bezpečnostný plot.

Bezpečnosť: Vstupné dvere Sherlock, tretia bezpečnostná trieda, zárubňa zabetónovaná do vstupnej steny.
Na všetkých otvárateľných oknách sú nainštalované uzamykacie mechanizmy značky Adlo, ktoré sa bežným otočením kľučky automaticky zamknú/odomknú. Certifikácia v tretej bezpečnostnej triede.
Zabezpečovací systém DSC Neo s ochranou proti odrušeniu, napojenie na sirénu a mobilný telefón, možnosť rozšírenia o ďalšie senzory, komunikátory, sirény.
Bezpečnostný plot, bezpečnostné vonkajšie žalúzie.
Cena zohľadňuje všetky vynaložené náklady na kúpu a zariadenie bytu.
Možnosť dokúpenia garážového miesta 12.000,- Eur.
Info a obhliadky: Ing.Iveta Valentová

Podobné realitné ponuky - 2-izbový byt, Bratislava - Záhorská Bystrica

2-izbový byt | 51,50m² | Novostavba | Záhorská Bystrica
Predaj 195.000,- €
2-izbový byt | 51,50m² | Novostavba | Záhorská Bystrica

Hľadáte zaujímavý 2-izbový byt v novostavbe na bývanie alebo investičný prenájom? RADO Reality ponúka na predaj nadštandardný 2-izbový byt, až s 2 balkónmi, pivnicou a vnútorným parkovacím státím.Nehnuteľnosť sa...

2-izbový byt 51.5 m2 Bratislava - Záhorská Bystrica / Kunovská 3
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
2-izbový byt | 51,50m² | Novostavba | Záhorská Bystrica 195.000,- € 2-izbový byt 51.5 m2 Bratislava - Záhorská Bystrica
Kunovská 3
predaj