MS150 Veľký viacúčelový dom v Starej Turej.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Nehnuteľnosť sa nachádza v tichšej lokalite cca 500 m od centra Starej Turej, na slnečnom, rovinatom pozemku (cca 1346 m2). Pozostáva z troch nadzemných podlaží, pričom na prízemí sa nachádza dvojgaráž, dielňa, kotolňa, kuchynka a 3x pivnica. Na 1. poschodí sú 4 kancelárie (orientované na západ), veľká zasadačka (východ), 2 x WC (pánske a dámske), archív. Na 2. poschodí sa nachádzajú 2 byty - garsónka (izba orientovaná na východ, WC) a 3. izbový byt (kuchyňa, detská izba, obývacia izba orientované na západ, spálňa a kúpeľňa na východ). V celom dome sú betónové podlahy s PVC, na WC a v kupelni dlažba, okná drevené pôvodné, elektrika 230/400 V, verejný vodovod a kanalizácia, dvojitá strecha s pozinkovaného plechu do mierneho spádu cca 8 rokov, 2x plynomer, 2 plynové kotly a 2x elektromer - samostatne byt a samostatne kancelárie. Na oplotenom pozemku sa ďalej nachádza altánok, garáž a dieľňa. Prístup autom celoročný po asfaltovej ceste.
Stará Turá ponúka kompletnú infraštruktúru obč. vybavenosti (školy, zdravotné stredisko, obchody, reštaurácie, plaváreň, športoviská a pod.). Nové Mesto nad Váhom (diaľnica) cca 13 km, Myjava 12 km, Bratislava 100 km. Mestečko sa nachádza na úpätí Bielych Karpát s množstvom cyklo-turistických trás (Veľká Javorina, vrch ROH, Čachtický hrad, Hrad Beckov a pod.).

Podobné realitné ponuky - Budova, Nové Mesto nad Váhom

Komplex budov v centre, Nové Mesto nad Váhom
Predaj 780.000,- €
Komplex budov v centre, Nové Mesto nad Váhom

EXKLUZÍVNE - Investičná príležitosť v CENTRE Nového Mesta nad VáhomPonúkame vám na predaj spojený komplex stavieb na ulici P. O. Hviezdoslava.Stavba pozostáva z 3 bytových jednotiek, 3 prevádzkových priestorov...

Budova 1000 m2 Nové Mesto nad Váhom / P. O. Hviezdoslava
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Komplex budov v centre, Nové Mesto nad Váhom 780.000,- € Budova 1000 m2 Nové Mesto nad Váhom
P. O. Hviezdoslava
predaj