MULTIFUNKČNÝ objekt ČAŇA, REZERVOVAÉ

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

MULTIFUNKČNÝ objekt sa nachádza 11km od Košíc v extraviláne obce Čaňa na poloostrove jedného z Čanianských jazier cca 250metrov od železničnej stanice ( 14km od slovensko-maďarskej hranice ). Zastavaná plocha 952m2,úžit.plocha 1258m2,pozemok 4600m2,osvetlené parkovisko 1200m2 s podpovrch. fóliou a s odlučovačom ropných látok. Vedľa budovy je vonkajšia ohradená terasa(360m2) s prístreškom 120m2 , spevnenou betónovou plochou 250m2 a sedením z dreveného masívu. Budova bola dostavaná a skolaudovaná v r.2008 a vyhovuje požadovaným štandardom z hľadiska požiarnej bezpečnosti. Doteraz bola využívaná ako diskotéka s kapacitou cca 2000 návštevníkov.
Možnosti využitia:
1)Výrobno-administratívne priestory prípadne sklad ( železničná vlečka cca 250m a neďaleko končiaca trať širokorozchodnej železn. dopravy. Objekt sa nachádza v priemyselnej zóne s veľkým pozemkom)
2)Diskotéka s kapacitou cca 2000 návštevníkov (hlavná sála, bar,2 salóniky, kancelária, sklad,WC) vybavená svetelnou a zvukovou aparatúrou.
3)Rekreačné a zábavne centrum pre Košice a okolie. Výhodou je umiestnenie objektu pri brehoch jazera na poloostrove s možnosťou dobudovania bazénov, móla za účelom využívania vodných športov ako člnkovanie, bicyklovania a iných atrakcií.
Kompletnú ponuku našich nehnuteľností nájdete na lpreality.sk
V prípade záujmu o obhliadku nehnuteľnosti volajte Šimková Denisa.

Podobné realitné ponuky - Obchodné priestory, Košice-okolie