Murovaná chata v rekreačnej oblasti pri Kolárove

Štát.: Slovensko
Mesto.: Komárno
Lokalita.: Kolárovo
Ulica.: Čergov
15 m²
399 m²
1
čiastočne prerobený
nie
230V
predaj - Chata
30.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

10976x zobrazená v zozname / 726x zobrazená detailne / 203x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj murovanú chatu  3 x5 m to je 15 m2 s okrasnou  záhradkou  v rekreačnej oblasti pri Kolárove lokalita Čergov. Pozemok má výmeru 399 m2  je rovinatý ,oplotený s množstvom okrasných aj ovocných stromov.   Je postavená z tehál, strecha je pálená škridla. V chatke je zavedená aj  elektrina. Ponúka možnosť dostavania podkrovnej izby ,alebo prístavby ďalších miestnosti .Kolaudácia chaty bola v roku 1979 . Rekonštrukcia chaty prebiehala  od roku 2014 ,- vymenený krov, škridla, odkvapový systém, tatranský profil, nová elektroinštalácia , dlažba , znížený sadrokartonový strop , sokel -vzor tehla. Pred chatkou je drevená lavica so stolom . V prípade potreby rozšírite chatu o terasu s posedením .
 Na pozemku je  vŕtaná studňa 12m + s čerpadlom .Obecný  vodovod je vedený v prístupovej komunikácii (pri bránke). Vedľa chaty je murované wc-nutné dokončiť strechu .

Záhrada ponúka možnosť relaxacie je v nej vysadených mnoho kríkov, ovocných stromov a okrasných kríkov ako  marhule, hurmikaky , jablone, mišpula, hruška, stolové odrody viniča . 

Záhrada je určená na rekreáciu  na oddych vhodné pre rybára  , pre rodiny s deťmi , s dostatkom miesta na  bazén alebo na pieskovisko pre deti . Chata sa nachádza  neďaleko Jazera Čergov a cca 200m od brehu rieky Váh, vhodné pre rybárov  .  Pár metrov od pozemku sa nachádza cyklotrasa s celkovou dĺžkou 27,61km. Začína sa v Komoči, vedie popri rieke Váh a končí v Komárne. Táto oblasť je vďaka svojej polohe vyhľadávaná oblasť pre rybárčenie, člnkovanie, vhodné pre relax.Termálne kúpalisko v Nesvadoch je len 13 km , 8 km je  od Komárna a 25 km od Velkého Medera kde je známe  termálne kúpalisko s množstvom atrakcii.

Cena je 30 000€ je vrátane komplexných služieb a všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Právny servis zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. V prípade záujmu alebo potreby ďalších informácií ma kontaktujte na telefónnom čísle

© Fotografie a text je autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie VASSE Reality.

U NÁS NÁJDETE IBA AKTUÁLNE PONUKY!  Pozrite sa aj ostatné naše ponuky na našej stránke . 

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja chaty a chalupy v Kolárove na ulici Čergov

Inzerovaný chatu na ulici Čergov v Kolárove v cene 30.000,- € je o 14.818 € drahší ako je priemerná cena chaty a chalupy v Kolárove. Rozloha je o 131 metrov menšia ako je priemerná rozloha chaty a chalupy v Kolárove.

Pozícia realitnej ponuky

30.000,- €
Cena nehnuteľnosti 18.500,- € 280.000,- €
399 m²
Rozloha pozemku 308 m² 16002 m²
15 m²
Zastavaná plocha 15 m² 238 m²
399 m²
Celková rozloha 15 m² 1250 m²
15 m²
Úžitková plocha 1 m² 200 m²

Kontaktujte

Terézia Vassová

Real Happy End s.r.o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

Real Happy End s.r.o.

Komárňanská ul.24 , Nové Zámky 940 02

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku399 m²
Zastavaná plocha15 m²
Celková rozloha399 m²
Úžitková plocha15 m²
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
El. napätie230V
Plynnie
Parkovanievonkajšie
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektnie
Energetický certifikátnie
Bezbariérový prístup áno
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-2004 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.