Murovaný rekreačný objekt so záhradou v Dúbravke

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj objekt využívaný na rekreáciu, po úpravách je možné aj trvalé bývanie na ulici K Horánskej studni v Dúbravke. Nehnuteľnosť sa nachádza cca 300 m od športového centra Dúbravka s dobrou dostupnosťou. Dom je umiestnený ako piaty objekt od ul. K Horánskej studni v ľavej časti záhradkárskej osady Dúbravská hlavica. Pozemok je dvojstranne prístupný: - autom 70 m po svahovitej spevnenej ceste a 30 m lesnou cestou,- z druhej strany pozemku stredovým chodníkom osady v osobnom spoluvlastníckom podieli. Z domu je panoramatický výhľad na Dúbravku a j. z. časť Malých Karpát a Bratislavu. Pozemok je v os. vlastníctve o celkovej rozlohe 467 m2 , je polovicou rovinatý, ovocná časť so sadom je terasovitá. Zastavaná plocha objektu je 63 m2, úžitková plocha stavby je 89,3 m2. Stavba je dvojizbová s príslušenstvom, čiastočne zapustená do terénu a podpivničená pod pôvodnou chatou. Rozmer stavby je 12,4 x 5,5 (4,6) m. Prístavba bola realizovaná a kolaudovaná v roku 2007. Strecha sedlová. Napojenie na inžinierske siete: elektrika 3x380/220V, mestský vodovod, septik. Príprava teplej vody je realizovaná prietokovým ohrievačom. Lokálne vykurované je celé nadzemné podlažie s dvomi samostatnými vykurovacími telesami na tuhé palivo. Ako predpríprava pre napojenie objektu na vykurovanie plynom je v zemi uložená plastová PE rúra.
Suterén: Letná kuchynka (7,7 m2) a pivnica (9,34 m2). Zastrešený priestor pre drevo a náradie.
Nadzemné podlažie: Schodisko, predsieň (4 m2), kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC (3,2m2), obývacia kuchyňa s jedálňou (19 m2), obývačka s krbovými kachľami (24,5 m2). Laminátové podlahy. Okná i dvere sú zabezpečené ochrannými mrežami.
Podkrovie: Úložný priestor o rozlohe 52 m2.
Objekt sa predáva kompletne zariadený s podielom na prístupovej ceste v ideálnom vlastníctve, ktorá v uvedenej rozlohe nie je zarátaná.


Cena nehnuteľnosti: 150 000,-Eur

Plus provízia RK. Zahŕňa kompletný právny a predajný servis, vyhotovenie všetkých potrebných zmlúv, vyhotovenie návrhu na vklad, uhradíme katastrálne poplatky. Zabezpečíme kompletné hypotekárne poradenstvo.
Kontakt:
E-mail:
reality.4value.sk

Podobné realitné ponuky

PONÚKAME NA PREDAJ ZÁHRADU S CHATOU S KRÁSNYM VÝHĽADOM V DÚBRAVKE
Predaj 129.990,- €
PONÚKAME NA PREDAJ ZÁHRADU S CHATOU S KRÁSNYM VÝHĽADOM V DÚBRAVKE

V zastúpení majiteľa ponúkame na predaj záhradu s chatou v krásnom prostredí. Z pozemku je krásny výhľad. Výmera pozemku: 496 m2Zastavaná plocha: 35 m2Úžitková plocha: 50 m2Na pozemku sa nachádza...

Chata 50 m2 Bratislava - Dúbravka / Agátová
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
PONÚKAME NA PREDAJ ZÁHRADU S CHATOU S KRÁSNYM VÝHĽADOM V DÚBRAVKE 129.990,- € Chata 50 m2 Bratislava - Dúbravka
Agátová
predaj